Angajari Videochat

Vrei sa fii o femeie independenta, care isi castiga singura veniturile si isi ofera nivelul de trai pe care si-l doreste?
Munca in videochat este o activitate care se desfasoara in conditii legale, si care are posibilitatea de a oferi modelelor castiguri lunare importante, precum si o serie de alte beneficii.
Dar printre principalele atractii ale acestui job este faptul ca poti avea un program de lucru flexibil si iti poti aranja timpul dupa cum doresti.
Poti ajunge cu munca si dedicare un model de top si sa castigi si $10.000 lunar!
Chiar daca nu ai experienta in acest domeniu, nu este o problema, pentru c noi ne vom ocupa de formarea ta. De tine depinde daca faci pasul spre succes sau nu!

Nicoleta Mihai

Daca esti o fata dezghetata, frumusica, genul asta de munca mi se par excelent, se pot race multi bani, este ceva de viitor. Nu le inteleg pe cele care sunt reticente, au dubii. Eu deja lucrez de ceva timp, stiu cum e, si sunt foarte multumita si de la salariu, si de bonusuri, si conditiile…

Monica Stavrache

Am 18 ani, cunosc bine limba engleza, sunt inalta, draguta. As vrea sa lucrez, cum pot afla mai multe despre voi si activitate?

Liliana M

Pentru cine are prejudecati ca asta este o munca dubioasa, sau rusinoasa, ii spun ca nu este asa. Din experienta mea, nu am intalnit nici un fel de probleme si am simtit si ca fac cu placere ceea ce fac, iar castigurile au fost chiar motivante. Pot spune ca ma simt implinita si independenta facand…