Studio Group

La StudioGroup suntem mandrii de profesionalismul nostru in relatia cu modelele noastre si de eficienta cu care reusim sa le oferim modelelor noi care incep o colaborare cu studioul tot sprijinul si suportul necesar. Trainerii nostri au multi ani de experienta si vor sti cum sa te pregateasca pentru a avea cele mai bune rezultate.
La angajare vei primi un bonus de 300 EURO! Comisioanele pe care le oferim sunt printre cele mai bune de pe piata si vei avea sansa sa castigi sume foarte mari de bani, lunar, totul legal, pe masura efortului si talentului tau. Ai sansa de a lucra dupa un program flexibil, conform nevoilor tale!
Bucura-te de celelalte bonusuri si surprize si hai si tu in echipa StudioGroup!

Lori

Ma intereseaza sa aflu mai multe despre studio si despre videochat in general, care sunt conditiile de lucru si daca este legal etc..

Ionela Prodea

Sunt bucuroasa ca am facut alegerea sa lucrez cu cei de la Studio Group, au conditii foarte bune de munca si stiu cum sa lucreze cu modelele lor. Cu ei am reusit sa castig mult mai multi bani decat daca as fi lucrat altundeva, alta meserie. Recomand cui este interesata sa ii contacteze sa vada…