Iti cauti un job placut si bine platit?

0761 328 747

Angajari Videochat Constanta

Joy Studio

Te asteptam sa lucrezi cu echipa noastra la una din cele 4 locatii de videochat pe care le detinem. Ai posibilitatea de a lucra dupa programul tau, studioul nostru este deschis non-stop.

Iti voi oferi supertul nostru si experienta trainerilor pentru a ne asigura ca vei avea succes in activitate.

Cu cat te implici mai mult si iti faci munca cat mai bine, cu atat si rezultatele vor fi mai bune. Tu vei fi stapana pe realizarile tale si pe succesul tau!

Cu siguranta te vei bucura si de diferitele bonusuri pe care noi le oferim modelelor noastre, si de sprijinul tehnic cu echipament de ultima ora pentru a putea sa iti faci treaba cat mai bine.

 • Maria
  Am auzit ca exista posibilitatea si de chat non-erotic. Cum este platit aici Ce conditii sunt?
  Maria
 • Carla
  Chiar pot spune ca munca la Joy Studio este chiar asa…o placere…Simt ca muncesc cu drag, si ca efortul imi este rasplatit. Plata este foarte buna, am programul flexibil, imi programez eu timpul de lucru atata timp cat este cel putin minimul cerut de ei
  Carla
 • Geanina
  Din experienta mea munca principala este pe partea de chat, de discutii cu oamenii, desigur este si partea de show erotic dar ca sa ai succes trebuie mai intai sa stii cum sa te faci placuta, sa fii deschisa si comunicativa. De aici vine succesul pe urma, si desigur si banii.
  Geanina

NE GASITI SI ONLINE