Regal Studio este locul perfect pentru tine

0761 328 747

Angajari Videochat Constanta

Regal Studio

Haide la studioul nostru unde vei fi tratata regeste, si vei castiga sume frumoase bani, dar si o serie de alte beneficii si cadouri.

Noi la RegalStudio stim cum sa avem grija de modelele noastre de videochat, si le oferim pachete de infrumusetare, posturi de lucru elegante si spatioase.

Discretia, confidentialitatea, si ambianta de munca placuta, profesionalismul cu care ne tratam modelele sunt valorile dupa care ne ghidam in munca noastra.

Poti fi fericita si implinita muncind atat cat ai nevoie ca sa castigi cat ti-ai propus, dupa un program flexibil care se muleaza dupa nevoile tale.

Castigurile vor fi pe masura muncii tale, si de asemenea oferim bonusuri si cadouri care te vor face sa te simti o regina!

  • Daria
    Inainte avusesem experienta ca model, cred ca multe fete care au facut pasul la videochat au venit cu experienta similara. Pentru mine nu a fost greu, ma descurc bine cu oamenii, nu am avut probleme cu engleza. Imi place foarte mult studioul de unde lucrez, ma simt bine sa lucrez de aici conditiile sunt excelente avem toate dotarile necesare. Recomand cat mai multor fete sa se apuce de munca asta, este ceva ce merita.
    Daria
  • Emma
    Am lucrat super bine cu cei de la Studio Regal, am aflat multe si despre cum sa arat bine, machiaje, mi-am perfectionat si engleza, am ajuns si sa fiu foarte confortabila si lejera in fata camerei. Recomand tuturor care vor un job stabil si FOOOARTE bine platit. Dupa cum muncesti, asa vei fi si platita!
    Emma

NE GASITI SI ONLINE