De vorbă cu Larissa: Ce trebuie să faci la videochat și alte întrebări fără perdea pentru un model începător

Ce trebuie sa faci la videochat?” este, probabil, prima și cea mai importantă întrebare pe care și-a pune o fată care nu a lucrat în domeniu. Bineînțeles, lanțul curiozităților este lung și neîntrerupt. Totuși, când n-ai acces la informații din interiorul studiourilor sau tot ce auzi despre videochat sunt bârfe și zvonuri, chiar nu știi ce să mai crezi.

La fel ca tine a fost și Larissa, un model debutant care a început să lucreze de scurt timp la un studio premium din Constanța. Dă scroll down și descoperă cum se vede industria din perspectiva ei!

”Înainte de a ști ce trebuie sa faci la videochat, trebuie să-ți cunoști limitele!”

Joburile în videochat au explodat în ultimul an, când socializarea și nevoia de interacțiune s-au mutat în online. În timp ce videoclipurile gratuite, disponibile pe diverse site-uri, sunt accesibile pentru oricine are acces la internet, modelele de videochat oferă o experiență mai personală pentru cei care sunt dispuși să plătească pentru a le vedea și a interacționa LIVE cu ele.

În timp ce o conversație cu un model online poate începe într-un chat de grup, cei care doresc să vorbească cu un model în privat pot plăti mai mult pentru o sesiune individuală sau „show”. Un astfel de show este, de obicei, plătit la minut cu tarife care ajung să le aducă modelelor de videochat un câștig lunar de peste 1.500 euro.

Modelele pot alege să facă videochat de acasă sau de la studio, dar prima opțiune trebuie bine analizată, fiindcă vine la pachet cu o serie de minusuri. Pe scurt, ce trebuie să facă un model la videochat este să interacționeze online cu diverși bărbați din afara țării, respectiv să socializeze cu aceștia pe diverse teme. În cazul în care modelul acceptă și se simte confortabil, discuția poate fi condimentată cu gesturi sau replici sexy.

Lumea unui model online este una pe care nu mulți oameni o cunosc. Mulțumită discreției, a confidențialității și încrederii oferite de industrie și studioul partener.

Așadar, îți oferim șansa de a afla răspunsurile care te interesează de la un model fără experiență în videochat, care tocmai și-a început colaborarea cu cel mai prestigios studio din Constanța.

job videochat în Constanța

Larissa, în vârstă de 26 de ani, spune că și-a pierdut slujba de secretară din cauza pandemiei.  Așa a ajuns să lucreze ca model de videochat full time în urmă cu aproape o lună. De atunci, nu s-a mai uitat înapoi. Pentru început, a câștigat 7.500 lei în această primă lună, iar la angajare a primit un bonus de 500 de euro.

  • Cum ai descrie meseria ta cuiva care nu știe ce înseamnă videochatul?

Aș spune că socializarea este cea mai bună descriere. În plus, că unele persoane sunt dispuse să plătească sute și mii de dolari pentru o simplă conversație pe web. Plata se face pe minut pentru ceea ce, în industrie, numim ”performance online” sau ”live”, adică un show la care membrul plătitor are acces în privat.

  • Ce implică un astfel de show?

Depinde într-adevăr de persoană, de cât timp vorbesc cu ea și dacă am dezvoltat cu ea o legătură apropiată. Cu unele dintre ele, desigur, mă simt liberă și pot fi degajată, îmi dau încredere să renunț la inhibiții într-un fel sau altul. Unele fete își bazează întreaga carieră pe „joacă”, deoarece asta oferă. Eu, personal, ofer o experiență de iubită. Așadar, este mult mai mult decât să te lași privită în ipostaze sexy, așa cum se crede în mod clasic despre modele.

  • Care este relația ta cu membrii plătitori?

Pun accent pe comunicare, socializare… Întreb, ascult, la fel cum se desfășoară o relație în viața reală, doar că în cazul meu este online. Când vine vorba de a vedea clienții, deoarece majorității oamenilor le place să fie anonimi, doar câțiva îmi permit să îi văd și eu pe web. Ei mă pot vedea, dar eu îi pot vedea numai dacă îmi cer să le deschid camera.

Fac doar lucruri care mă bucură și care mă fac să mă simt confortabil. Cel mai departe am mers cu niște conversații sexy. Nu m-aș simți confortabil să mă dezbrac în fața unor străini.

angajari videochat Constanta

  • Care este motivul pentru aleg să discute aceștia cu un model de videochat?

Majoritatea clienților mei vin la mine ca să vorbească cu cineva. Vin să-mi vorbească despre dorințele lor, lucrurile despre care nu pot vorbi cu oamenii în viața lor reală fie din rușine sau lipsa de încredere ori pentru a nu fi judecați… Mi-am construit imaginea în jurul lucrurilor care îmi plac, astfel că banii sunt câștigați 100% din videochat non-adult.

  • Cum ai început să lucrezi ca model de videochat?

Am ajuns să lucrez în videochat fiindcă mi-am pierdut jobul de secretară. Pe scurt, firma la care lucram a dat faliment din cauza pandemiei. O prietenă care era trainer îmi tot vorbea despre jobul de model și cât de mulți bani se fac, așa că m-a recomandat acestui studio de chat din Constanța. Am mers la interviu și literalmente în prima zi mi-am câștigat echivalentul salariului pe care îl încasam la fostul job.

Continuarea interviului cu Larissa este disponibil în articolul următor, așa că nu-l rata! Avem încă o serie de întrebări și răspunsuri fără perdea despre ce presupune să fii model de videochat fără experiență într-o industrie – lider la nivel mondial. ? Iar dacă povestea Larissei este și povestea ta, programează acum un interviu la 0761 328 747 și ocupă un loc în echipa modelelor de TOP!