Oferte de angajare in videochat si bonusuri fara concurenta

0761 328 747

Angajari Videochat Constanta

MG Studio

Alege un loc de munca modern, in care poti avea castiguri mari, intr-un domeniu aflat in plina dezvoltare videochat-ul. Poti face si tu parte dintr-o echipa tanara, dinamica si profesionista! Poti ajunge si tu un model de videochat de success ce poate castiga pana la 5.000 € sau chiar mai mult in fiecare luna. Cu ajutorul Studio-ului de Videochat Mega Girls din Constanta acest lucru poate deveni realitate.

Vrem sa iti oferim un salariu de director! Vino alaturi de Studio Videochat Mega Girls din Constanta sa iti aratam ce inseamna succesul in videochat.

  • Maria
    La inceput am facut acest pas exclusiv din nevoia de a castiga bani, pentru a-mi acoperi niste cheltuieli destul de mari. Pe parcurs mi-am dat seama ca multe preconceptii pe care le-am avut la inceput, poate ca multa lume, nu s-au adeverit. Munca este una placuta, salariul excelent, si de asemenea mi-a placut si locatia de unde lucra, si personalul, si celelalte fete modele. Desi am zis initial ca voi face aceasta meserie doar pana castig suficienti bani, in final nu a fost asa. Am continuat desi am o stare foarte buna, pentru ca este un job f bun per ansamblu. Merita!
    Maria
  • Arabela
    Sincer cred ca asta este o meserie de viitor, ca tanara nu prea am gasit sansa unor castiguri ok, si fara sa trag de dimineata pana seara. Aici imi place ca pot sa imi fac programul dupa cum am eu nevoie, si castigurile sunt f bune. M-au si ajutat cei de la studio cu orice sfaturi sau informatii aveam nevoie pentru a ma simti sigura pe mine si sa ma descurc. Cred ca domeniul asta va merge foarte bine si de acum incolo.
    Arabela

NE GASITI SI ONLINE

Open chat
Powered by