Get more from life with Glow Studio

0761 328 747

Angajari Videochat Constanta

Glow Studio

Glow Studio iti ofera sansa de a lucra cu o echipa feminina de profesioniste si de a castiga venituri generoase care iti vor asigura independenta financiara!

Avem 12 ani de experienta in domeniu, studioul nostru este situat ultracentral si are toate dotarile necesare pentru at-i desfasura activitatea cu succes, intr-un cadru de lucru placut.

Fii cat mai naturala, dedicata, cu o minte deschisa si vei avea ocazia sa castigi cu mult peste salariul mediu din piata, facand o munca interesanta.

Oferim bonusuri de angajare + un salariu garantat consistent pentru fiecare model, iar castigurile lunare vor varia in functie de timpul dedicat. Vezi care sunt si celelalte bonusuri pe care le poti castiga, cauta-ne pentru a putea discuta mai multe!

 • Iulia M.
  Colaborarea cu Glow m-a ajutat foarte mult, si nu doar cu banii, desi erau foarte importanti si acestia, dar am simtit ca mi-am deschis niste drumuri noi, am alta experienta, alte oportunitati acum, si a fost un pas care a meritat sa il fac cand m-am apucat de videochat.
  Iulia M.
 • Crina
  Recomand oricui vrea sa faca meseria asta sa nu aiba nici un fel de prejudecati, nu este asa cum multa lume crede. Chiar este o meserie placuta si un loc de munca bun, si munca la studio si oamenii de acolo sunt OK, te ajuat sa te descurci.
  Crina
 • Ana
  Munca asta mi-a oferit libertatea de care aveam nevoie si independenta financiara asa ca o recomand oricui e genul de fata ambitioasa care stie ce poate! Cei de la Glow Studio se ocupa de tine cand incepi, este normal sa fie ceva nou pt oricine, si am apreciat cum m-au tratat si cum m-au indrumat! Mersi Glow Studio!
  Ana

NE GASITI SI ONLINE