Studio Constanta

Experienta noastra in domeniu ne-a invatat care sunt factorii care determina succesul fetelor care colaboreaza cu noi ca modele si am facut in asa fel incat sa le oferim tot ce au nevoie incat sa obtina rezultatele cele mai bune. Suntem mandrii de spatiul pe care il punem la dispozitie si care a fost special gandit si utilat pentru a desfasura aceasta activitate usor. Oferim aer conditionat, cabine de dus, vestiare proprii, servicii de menaj, bucatarie utilata, spatii de relaxare si fumat. De asemenea spatiul de lucru este dotat cu aparatura profesionala, lumini profesionale, veti avea si un stilist personal si haine de calitate. Stim ca un fotograf profesionist este absolut necesar pentru a va pune cel mai bine in valoare si va oferim specialistul nostru.

Alexandra Danes

Sunt tot timpul bine dispusa cand fac videochat, cand intru in vorba cu oamenii. Acum nu ma mai vad facand o meserie unde sa nu interactionez, sa nu intru in contact cu oamenii, am invatat cum sa ma descurc in conversatie, cu lume straina. Evident si castigul este foarte bun, putine sanse altundeva sa se…

Elena D

Pot face asta si daca am peste 30 de ani? Care sunt conditiile? Arat bine, sunt fotogenica, cunosc engleza bineā€¦

Maria Elena

Este cea mai buna ocupatie pe care mi-am gasit-o ca tanara, nu regret o clipa ca am facut pasul, iar cei de la Studio Videochat au fost cu totul profesionisti. M-au ajutat cu tot ceea ce inseamna munca, pana am prins experienta.