Alege sa lucrezi cu profesionisti in videochat

0761 328 747

Angajari Videochat Constanta

Videochat Constanta

Ce putem spune despre studioul nostru este ca e unul dintre putinele studiouri mari unde munca desfasurata este 100% legala, cu contract. Avem o experienta in domeniu de 10 ani si stim ce sa oferim domnisoarelor care doresc sa colaboreze cu noi pentru a avea succesul dorit. Spatiile oferite de noi sunt special amenajate pentru a oferi cele mai bune conditii, de asemenea oferim tot sprijinul logistic necesar.

Vino la un interviu cu noi pentru a te convinge de toate avantajele pe care o colaborare cu studioul nostru ti le va aduce. Ai sansa de a castiga lunar mii de euro, plus diverse bonusuri si alte avantaje pe parcus.

Punem la dispozitie modelelor noastre sedinte foto profesionale, machiaj coafura, lenjerie si accesorii.

 • Elena
  Pot face asta si daca am peste 30 de ani? Care sunt conditiile? Arat bine, sunt fotogenica, cunosc engleza bine…
  Elena
 • Maria Elena
  Este cea mai buna ocupatie pe care mi-am gasit-o ca tanara, nu regret o clipa ca am facut pasul, iar cei de la Studio Videochat au fost cu totul profesionisti. M-au ajutat cu tot ceea ce inseamna munca, pana am prins experienta.
  Maria Elena
 • Alexandra
  Sunt tot timpul bine dispusa cand fac videochat, cand intru in vorba cu oamenii. Acum nu ma mai vad facand o meserie unde sa nu interactionez, sa nu intru in contact cu oamenii, am invatat cum sa ma descurc in conversatie, cu lume straina. Evident si castigul este foarte bun, putine sanse altundeva sa se poata castiga atata! Nu sunt din Constanta dar m-am mutat aici, ma pot descurca cu chiria cu cheltuielile, bonusurile conteaza si ele.
  Alexandra

NE GASITI SI ONLINE