Ce așteptări ai de la un job în videochat? 7 răspunsuri care te vor face să realizezi că nu trebuie să te mulțumești cu puțin!

Ai fost întrebată la vreun interviu de angajare în videochat ce asteptari ai de la un job? Poate că da, poate că nu, dar azi te vom întreba noi, așa cum le-am întrebat pe toate modelele care s-au alăturat studioului nostru din Constanța. Joburi în videochat veți tot găsi, însă un studio care să răspundă 100% tuturor așteptărilor voastre, mai rar. De aceea, este esențial să porniți la drum cu niște cerințe bine definite și curaj să le expuneți la interviu. Dacă știi cât valorezi, cere cât meriți! ?

Ce asteptari ai de la un job fără experiență?

Așteptări enorme! Am vorbit și în articolele precedente despre beneficiile oferite de un job în videochat, chiar și fetelor care nu au experiență în domeniu. Așadar, faptul că nu ai mai lucrat înainte în videochat nu înseamnă că trebuie să accepți orice ofertă de job ți se ivește și să te supui cu capul plecat, doar pentru a căpăta ceva experiență. Niciodată! Un studio serios îți va oferi training, te va forma pe banii lui, fiindcă succesul tău înseamnă și succesul întregii echipe. Știm că ți pare ciudat să se întâmple așa, comparativ cu alte joburi pe care le-ai avut, dar studiourile investesc în modelele lor. Aici nu vii cu bani de-acasă, nu aștepți cu zilele salariul pe care trebuia să-l primești contractual și lucrezi în confortul unui studio de lux.

Ce îți poți dori mai mult de la un job fără experiență în videochat?

#1 Aprecierea potențialului

După ce că n-ai experiență, mai ai și pretenții!”. Punem pariu că ai auzit astfel de expresii… Dar îți garantăm că nu o vei auzi niciodată la un interviu de angajare în videochat. Din contră! Noi încurajăm candidatele care aplică pentru joburile de model online să îndrăznească mai mult. Da, nu ai experiență, dar noi echivalăm lipsa de experiență a debutantelor cu potențialul. Prin urmare, consideră ca perfect normală angajarea fără experiență într-unul din cele mai prestigioase studiouri de videochat din Constanța, pentru că este un lucru perfect normal. Nu este niciun favor, niciun compromis; este doar meritul tău. Și inclusiv dreptul tău de a-ți începe cariera de undeva. Dacă ai peste 18 ani, încingi Instagramul cu poze sexy și vrei un job online, confortabil și foarte plăcut, programează un interviu la ? 0761 328 747!

job in videochat constanta

#2 Venit constant

Banii câștigați din videochat nu sunt un clișeu. Clișeic este faptul că poți câștiga mulți bani… și atât. Asta îți vor spune multe studiouri. Dar e de datoria ta să știi să pui piciorul în prag și să ceri ce ți se cuvine, pentru că ai de unde alege. Trebuie să știi că există studiouri de videochat în Constanța care îți oferă un salariu de 6.000 de lei, lucru rar întâlnit în acest domeniu. Așa că NU ține capul plecat la interviu, acceptând orice condiție de angajare. Cere și ți se va da! Iată studiourile din Constanța care includ în oferta de angajare în videochat și un venit constant:

castiga bani din videochat

#3 Flexibilitate

Îți sună a clișeu? Noi spunem că e o cerință pe care trebuie să o impui la angajare. Iar aici ne referim la flexibilitate din numeroase puncte de vedere, dar în special din perspectiva acestor două aspecte:

  • Plata: Bun, câștigi bani mulți, dar asta nu înseamnă că trebuie să taci și să accepți întârzieri. Caută bine înainte să dai curs unei oferte de angajare la un studio din Constanța. Întreabă la interviu dacă îți primești banii de două ori pe lună, la date fixe și fără niciun fel de întârzieri și dacă ai libertatea de a alege cum vrei să-ți încasezi venitul (cash, în contul bancar sau în contul propriei societăți comerciale);
  • Programul: Timpul tău, regulile tale. De asta trebuie să ții cont atunci când mergi la un interviu de angajare. Marele avantaj al joburilor în videochat este programul, motiv pentru care sunt potrivite pentru studente, mămici sau chiar fete care mai au și alte joburi în paralel. Însă și aici trebuie să fii foarte atentă. Întreabă la interviu dacă se poate lucra în ture și dacă poți alege să lucrezi prin rotație (dimineața sau seara), în funcție de disponibilitate.

#4 Câștiguri mari și rapide

Faptul că primești un salariu lunar nu înseamnă că trebuie să te mulțumești cu atât și să nu speri la mai mult. Limita e cerul! Poți câștiga cât vrei tu din videochat, dar e important (am spune chiar esențial) să știi de la început cum îți este remunerată muncă. Pentru că nu e niciun secret sau, cel puțin, nu ar trebui să fie niciun secret când vine vorba de contractul pe care îl ai cu studioul. De exemplu, grila de comisioane practicate de cele trei studiouri de videochat din Constanța amintite mai sus este cuprinsă între 50% (pentru încasări mai mici de 1.000$ (minim 80h/sesiune) și 80% (pentru încasări mai mari de 20.000$). În cât timp? Oricând, din momentul în care începi colaborarea.

model de videochat

#5 Susținere financiară

Da, ai citit bine! Dacă ai potențial, trebuie să ai și pretenții. Susținerea financiară este un must la început de carieră în videochat. Iar tu nu faci notă discordantă și să te rușinezi să ceri.

După cum am mai spus, un studio serios investește în modelele sale. Iată prin ce se traduce această susținere a studioului:

  • Bonus de bun venit: Știai că studiourile premium din Constanța oferă bonus de bun venit în valoare de 600€ modelelor la angajare? Și nu, nu e nevoie să fii un model experimentat, ci doar să îți începi colaborarea cu respectivul studio (adică să începi să lucrezi acolo, nu doar să mergi la interviu). Așa că de ce să rateazi o astfel de șansă și să te mulțumești cu puțin, când te poți bucura de acest mega-beneficiu?!
  • Transport decontat: Sună ireal, așa e? Dar cam așa stau lucrurile la jobul de vis pe care toate tinerele care arată bine și-l doresc. Așa cum ar trebui să faci și tu! Cine nu și-ar dori să stea fără griji când vine momentul să plece la serviciu? Să ai transportul decontat timp de 3 luni și să îți pui deoparte banii pe care i-ai fi dat pe mașină? Și, cel mai important, de ce să te mulțumești cu un job unde nu câștigi suficient în loc să accepți un job unde ești apreciată și tratată așa cum se cuvine?

#6 Aprecierea și remunerarea fidelității

Da, există joburi la care fidelitatea față de angajator îți este apreciată nu doar verbal, ci și financiar. Dincolo de condițiile de lux în care lucrezi la studio, de beneficiile incluse în oferta de angajare și multe alte surprize din partea studioului, ca model de videochat ai acces și la bonusuri de recomandare în valoare de 1.000$ pentru fiecare model recomandat care începe o colaborare. Știm că ți-ai ajutat și alte prietene să se angajeze la fostele companii pentru care ai lucrat și tot ce ai primit în schimbă fost o simplă mulțumire, dar acum ai șansa să câștigi bani din aceste angajări. Și de ce să nu profiți, dacă este posibil? Cele mai bune studiouri remunerează astfel de recomandări pentru că le aduc modele noi, cu potențial.

bonus de recomandare videochat

#7 Beneficii extra

Îți (mai) poți dori ceva în plus de la un job în videochat? Da, întotdeauna e loc de mai bine, iar tu trebuie să știi că plaja de beneficii acordare modelelor e mai mare decât credeai. Odată angajată în domeniu, te bucuri nu doar de un venit constant, net superior oricărui salariu câștigat la orice alt job, ci și de avantaje și beneficii care depășesc salariul unui om obișnuit. Iată câteva dintre beneficiile extra de care te poți bucură dacă te angajezi că model online:

  • Condiții avantajoase la achiziționarea unui apartament: Cine nu și-ar dori un job care să o privilegieze? Toate femeile își doresc asta, iar din fericire pentru tine, îl poți avea și tu. Cel mai bun studio din Constanța are și propriul ansamblu rezidențial unde modelele angajate își pot achiziționa un apartament la malul marii. Bineînțeles, condițiile sunt avantajoase, iar faptul că lucrezi deja aici îți facilitează accesul la un apartament de lux;
  • Operații estetice și remodelări corporale: Videochatul este despre femei ca tine, care vor să se simtă bine în pielea lor. De aceea, un job în domeniu vine la pachet nu doar cu o oferta financiară atrăgătoare, ci și beneficii adaptate nevoilor tale. Dacă te angajezi că model la unul dintre studiourile premium de la malul marii, beneficiezi și de facilități ca operațiile și remodelarile corporale în clinici premium, pentru rezultate excelente și de durată. Pentru ca tu să te simți bine în pielea ta!

interventii estetice videochat

Meriți mai mult decât crezi! Schimbă-ți jobul acum și profită de tot ce îți poate oferi mai bun un job în videochat! ?