Jobul de model online și viața de cuplu fac (surprinzător!) casă bună împreună. Da, știm că ai auzit fel de fel de bârfe despre videochat, dar mai știm și că nu toate fetele au pe cine întreba cât de adevărate sunt aceste lucruri. Puține dintre voi au prietene care lucrează în videochat, așa că se mulțumesc cu ce citesc pe internet. Dar fix această tendință vă face să ratați oportunități de angajare și salarii care vin la pachet cu beneficii, program în ture, flexibil și facilități din partea studioului.

Am ales să vorbim azi despre cum se împacă videochatul cu viața de cuplu a modelelor pentru a înțelege mai bine cum stau lucrurile și că fetele care lucrează în domeniu au un job ca oricare altul, pe care îl prestează în baza unui contract legal, dar dincolo de asta, pentru că majoritatea candidatelor pentru jobul de model online se află într-o relație, sunt căsătorite, iar unele au și copii.

Cum separăm videochatul și viața de cuplu?

job in videochat constanta

În epoca rețelelor sociale și a videochatului, tot mai mulți membri se așteaptă să-și vadă favoritele și dincolo de culisele jobului. Pentru modele, însă, acest lucru este imposibil, la fel cum ar trebui să fie pentru fiecare tânără care lucrează în industria videochatului, indiferent de țară. După cum spuneam mai sus, să fii hostess online este un job ca oricare altul, la care ești plătită pentru muncă prestată. Și, la fel cum oriunde în lume, angajații își închid laptopurile și merg acasă după program, la fel se întâmplă și în această industrie.

Modelele au dreptul la viață personală, așa că orice are legătură cu jobul trebuie să rămână la studio. Partenerii modelelor, pe de altă parte, trebuie să le accepte meseria, să le sprijine, să le ajute să evolueze profesional, dar înainte de toate să nu uite că aceștia au intrat în relații că oameni simpli, nu profesioniști în domeniile lor.

Ce vrem să spunem?…

Că meseria niciunuia nu trebuie să conteze în relația voastră. Că, la fel cum tu îl alinți și pentru tine nu este ”dl. antrenor personal”, nici tu nu trebuie să fii văzută ca ”Miss videochat”. Tu ești tu, ești minunată, ești o femeie ambițioasă, dispusă să evolueze și să câștige bani din videochat, la fel cum el își câștigă traiul din jobul pe care l-a ales. În viața de cuplu, locul de muncă nu ar trebui să fie un motiv de gelozie sau ceartă, pentru că fiecare este liber să aleagă modul în care își câștigă traiul fără a da explicații nimănui, nici măcar partenerului. În caz contrar, poate deveni dificil să echilibrezi viața personală cu cea profesională.

Pe de altă parte, atunci când continui să fii și în viața de zi cu zi aceeași persoană din fața camerei web, poate fi greu să ieși din rutina jobului sau să-ți pui munca pe pauză, mai ales când împărtășești lucruri din viața ta în afara studioului pe rețelele sociale. Nu fiecare model își dorește să-și separe viața de cuplu de cea profesională, dar dacă ai simțit vreodată că nu poți „ieși” din job, încearcă aceste sfaturi pentru a-ți oferi spațiu pentru o viață liniștită alături de partener:

1. Delimitează-ți bine orele de lucru

După cum știți, deja, modelele de videochat au un program flexibil, ceea ce le oferă libertatea de a-și alege singure intervalele orare în care vor să lucreze în ture. Totuși, depinde de fiecare model în parte să înțeleagă în sensul bun această flexibilitate în raport cu viața de cuplu. Stabiliți-vă ferm orele de lucru și opriți-vă din activitate atunci când programul se încheie. La fel cum orice alt angajat merge acasă după program și trece la viața personală, la fel este și cazul vostru. Ideal este să vă respectați programul stabilit și, când ați terminat ziua de lucru, să închideți ușa dormitorului, să vă deconectați de la conturi și să vă dedicați timpul și atenția vieții voatre personale.

2. Dezactivează notificările din rețelele sociale

Pentru a obține cea mai mare distanță posibilă între viața personală și cea profesională, dezactivați notificările rețelelor sociale de pe telefon. Când lucrați, le puteți verifica oricum manual, iar când nu lucrați, probabil că nu trebuie să răspundeți la fiecare post de pe Instagram la 30 de secunde. Dacă nu sunteți pregătite să dezactivați toate notificările, încercați să o faceți doar câteva ore într-o zi în care nu lucrați și vedeți dacă este sau nu de ajutor. Cu siguranță nu ratați nimic dacă nu primiți o notificare push că cineva a comentat la o fotografie, iar adunate, aceste clipe înseamnă mai mult timp alături de partenerul vostru care nu va mai fi deranjat (sau gelos?) că tresăriți la fiecare notificare. ?

3. Ia-ți zile libere din când în când

job cu program flexibil

Să lucrezi 7 zile pe săptămână nu este bine pentru niciun model de videochat și nu este sustenabil mai ales pentru viața de cuplu. Ia-ți o zi liberă… complet liberă. Nu vă verificați rețelele sociale de lucru, nu citiți mesajele sau e-mailurile de pe site, nu va verificați nici măcar încasările din videochat. Oprește totul și stai departe de tot ce are legătură cu jobul tău. Nimeni nu plătește suficient pentru a avea acces la viața ta în fiecare zi și ai nevoie de timp pentru a te reîncărca și a investi pe deplin în relațiile și activitățile tale personale. Chiar și o ieșire la mare cu gașca de la Studio Group îți prinde tare bine în viața personală, pentru că te întorci la partener cu o super stare și el va simți asta. ?

4. Separă-ți stilul de la job de cel din viața reală

angajari videochat fara experienta

Poate că înainte de a vorbi de cum împaci jobul de model cu viața de cuplu ar trebui să te împaci… tu (cea de la studio) cu tine (cea de acasă). Cu alte cuvinte, să creezi o delimitare între cele două roluri, așa încât în viața de zi cu zi să fii femeia de care s-a îndrăgostit iubitul tău, cea mai iubită fiică, cea mai bună prietenă etc. Pentru că în viața reală nu interacționezi cu membrii de pe cel mai bun site de videochat, așa că omul de lângă tine te vrea pe tine, cea autentică, în fiecare clipă.

Fă un exercițiu și încearcă să îți impui această delimitare încă din primele zile de activitate. Asta nu înseamnă să nu ai viață socială, să nu te machiezi sau să nu fii sexy pentru partenerul tău. Nici pe departe! Înseamnă doar să conștientizezi că degeaba îți garantează studioul confidențialitate, dacă tu nu ești deloc discretă în privința jobului tău…

Cum te ajută videochatul în viața personală?

Odată ce ai înțeles că e important să-ți delimitezi viața profesională de viața personală, ești pregătită pentru următorul nivel, respectiv să iei ce e bun din jobul tău și să aplici în relația ta. Pentru că videochatul îți poate da niște lecții de viață pe care, dacă ai maturitatea să le înțelegi, îți vor fi de ajutor în viața personală. Iată cum:

  • Vezi dacă ai lângă tine persoana potrivită

Omul de lângă tine trebuie să te accepte așa cum ești și să îți respecte orice fel de alegere. Dacă te iubește, te va înțelege. Dacă te înțelege, va ști că ai ales un job în videochat pentru a vă fi vouă bine, nu doar ție, pentru că acel job te împlinește și îți aduce satisfacții pe toate planurile. Așadar, ia-o ca pe un test care îți arată dacă partenerul tău merită un loc în inima ta.

  • Înveți să faci diferența între flirt și înșelat

Până să lucrezi în videochat sigur te-ai fi gândit că o privire între două persoane de sex opus înseamnă mai mult decât este, de fapt. Și poate că fiind într-o relație, lucrurile se complică dacă cei doi parteneri nu au suficient de multă încredere unul în celălalt. Dar tu îl poți face pe partenerul tău să înțeleagă că flirtul pe care îl faci cu membrii face parte din jobul tău și nu înseamnă nici pe departe că îl înșeli.

cel mai bun studio din constanta

  • Îți condimentezi relația

Bărbaților le plac fetele cuminți, dar în intimitate vor să fie… surprinși. Fix asta vei învăța la job: cum să fii senzuală fără să fii vulgară, să îți scoți în evidență formele cu ajutorul operațiilor estetice facilitate de studio și să îți folosești atuurile feminine pentru a-ti condimenta relația. Înveți să fii femeia la care ar visa nu doar partenerul tău, ci orice alt bărbat! ?

senzualitate feminina