Atitudinea câștigătoare în videochat: Senzualitate feminină versus vulgaritate

Dragilor, voi ați alege senzualitate feminina sau o atitudine îndrăzneață atunci când vreți să cuceriți un bărbat? Una, alta sau… încă nu știți? Ei bine, articolul de azi vă este dedicat vouă, celor care încă nu știți care sunt limitele și când prea multă senzualitate feminina poate duce la vulgaritate. Dacă ați pășit de curând în industria de videochat și sunteți în perioada de acomodare cu jobul de model, informațiile și sfaturile oferite de modelele noastre sunt fix ce aveți nevoie pentru a păși cu dreptul pe drumul ales: drumul spre succes!

Te-ai întrebat vreodată de ce unele femei par în mod natural sexy și elegante fără a face niciun efort, în timp ce altele arată un comportament vulgar și o atitudine exagerată tot timpul? Diferența dintre aceste două tipuri de atitudine are de-a face cu limbajul corpului folosit într-un anumit mod pentru a ne avantaja, implicit și pe tine, care ești sau vrei să lucrezi ca model de videochat.

Ei bine, susținem femeile să-și arate feminitatea într-un mod elegant și sofisticat și credem că femeile sunt în mod natural sexy, pentru că a fi senzuală înseamnă a cultiva zilnic iubirea de sine, înseamnă a investi în cunoaștere pentru transformarea personală; în a-ți atinge potențialul suprem și a deveni cea mai bună versiune a ta! Senzualitatea are de-a face cu micile gesturi zilnice de îngrijire personală și de apreciere care variază de la alegerea cuvintelor potrivite atunci când vorbești, îngrijirea imaginii tale personale, ce porți sau nu pentru că o femeie puternică și independentă își folosește senzualitatea în favoarea sa și nu împotriva sa.

videochat constanta

Diferența dintre sexy și vulgar

Vulgar putem numi tot ceea ce credem că este nepotrivit pentru o femeie, fie că ne referim la vestimentație, fie la felul în care se comportă. De exemplu, NU este deloc plăcut să vezi femei vorbind tare, zgomotos, înjurând sau chiar făcând gesturi obscene. Acest tip de comportament arată o lipsă de inteligență emoțională. În plus, lipsa bunelor maniere face ca acea femeie să pară vulgară, iar o femeie care crede că poate cuceri atenția unui bărbat îmbrăcând ținute kitch, vulgare, care nu au nici cea mai mică legătură cu seducția, sau care au un comportament agresiv, arată o imagine vulgară și nu știu să cucerească prin senzualitate feminina.

Acest tip de imagine vulgară nu se potrivește cu o femeie care vrea să devină cea mai bună versiune a ei; contrar a ceea ce cred multe femei, bărbații au tendința de a se distanța de femeile în ținute și cu atitudini exagerate. Așadar, dragile noastre modele seducătoare, este timpul să înțelegeți că bărbații au în mod natural instinctul de prădător, căruia îi place să cucerească prada și se simt mândri când reușesc să cucerească o femeie. Pentru că o femeie foarte vulgară poate chiar să atragă atenția și să câștige bărbatul, dar pentru bărbat devine ceva atât de ușor încât iese în căutarea altora care nu se lasă ușor.

Opusul la a fi sexy și senzuală este o atitudine lipsită de feminitate

Termenul sexy, pe de altă parte, este asociat cu calitatea de a fi atractivă. Acest lucru se realizează de obicei printr-o alegere conștientă a machiajului, ținutei și, nu în ultimul rând, a limbajului non-verbal sau limbajul corpului. Gesturile, mimica, vocea senzuală sunt doar câteva moduri prin care poți cuceri un bărbat fără prea mult efort. Aici, secretul este să arăți doar cât să-l intrigi și să-l faci curios, dar totuși să lași loc imaginației. 🙂

angajari videochat

Ce legătură are asta cu videochatul?

Îți poate pune capăt carierei înainte să o începi. Am tot spus în articolele precedente că, pentru a face cât mai mulți bani din videochat, trebuie să știi să îți fidelizezi membrii. Acum, gândește-te la un lucru: dacă tu ai primi din prima ce-ți dorești, să zicem ți-ai putea cumpără o casă sau o mașină într-o zi, ai mai munci în restul zilelor pentru acest obiectiv? Îți spunem noi: nu. Exact așa se întâmplă și când pui totul pe tavă din primele interacțiuni. Iar așa gândesc multe femei.

De teamă că vor pierde atenția membrilor (care vor căuta alte modele dispuse să le arate mai mult decât ele), își expun trupul și afișează o atitudine exagerată… chiar disperată, care șterge orice urmă de senzualitate feminina. Lucru total greșit și care, pe termen lung, le va dauna interacțiunilor cu membrii, le va face să pară o pradă ușoară, vor fi plătite mai puțin și în final le va pune piedică evoluției.

Felul în care cucerești spune multe despre tine

Imaginea noastră personală este cartea noastră de vizită. Este important să fii inteligentă și să-ți folosești farmecul, puterea și ceea ce ai, adică senzualitate feminina pentru a cuceri bărbatul încetul cu încetul și asta îți va aduce beneficii mai mari ulterior. Chiar și pentru că din punct de vedere istoric femeia are reputația de a fi fragilă și delicată, dar în adâncul sufletului suntem puternice și inteligente. Însă bărbatului îi place să protejeze femeia, știind că putem folosi energia feminină pentru a realiza lucrurile pe care ni le dorim fără a fi nevoie să ne arătăm latura masculină.

Fii inteligentă și folosește-ți senzualitatea feminina! Vei atrage doar bărbați de calitate care te vor trata ca pe o Regină! ?

Cum să apelezi la senzualitate feminina ca să fii sexy fără să fii vulgară?

Există mai multe moduri prin care femeile pot fi senzuale fără să fie vulgare. Hai să ne uităm puțin la limbajul corpului în videochat:

1. Sedu printr-o voce senzuală

Începând cu tonul vocii, femeia poate fi o femeie super inteligentă, elegantă, senzuală, fără a fi nevoie să vorbească tare pentru a se impune. Vorbește cu un ton moale și șoptit, pentru că în realitate este extrem de senzual și elegant la o femeie. Marilyn Monroe, de exemplu, și-a folosit bine senzualitatea prin voce. ?

2. Sedu din mers

Mersul este un lucru extrem de senzual. De altfel, bărbații adoră să privească femeile mergând într-un mod ușor senzual, în timp ce-și unduiesc șoldurile. Acest detaliu este extrem de important dacă vrei să fii senzuală, fiindcă ai ”arma în mâinile tale”! Mișcă-te cu grație, senzual, balansându-ți șoldurile fără să exagerezi, practic, fix cât e nevoie pentru a oferi bărbatului pe care vrei să-l cucerești puțină… seducție. Evită să mergi că un robot, fie și pentru câteva clipe, dacă te afli în fața camerei web. Dacă pleci pentru o clipă să îți iei o piesă din garderobă, fă-o cu stil. Ridică-te și mergi grațios prin fața ecranului. Nu alerga sau tropăi! Ștergi orice urmă de senzualitate feminina și niciun bărbat nu vrea să vadă așa ceva…

3. Sedu dintr-o privire

Îți poți arăta senzualitatea într-o conversație privind în ochii celui cu care vorbești. Chiar dacă nu îl ai lângă tine, să îl poți seduce prin atingeri și gesturi senzuale, îl poți privi adânc în ochi, lucru care îți dă cale liberă să-l seduci iremediabil. Dedică-te exclusiv lui, nu-ți lua privirea de la el distrasă de telefon sau o colegă care îți cere ajutorul. Fii doar acolo, doar a lui, ascultă-l, oferă-i exclusivitate la atenția ta. Nimic nu e mai sexy pentru un bărbat decât să știe că ai ochi doar pentru el.

4. Misterul e… sexy

Multe fete care încep să facă videochat credeau, în mod eronat, că dacă se îmbracă sumar vor cuceri atenția tuturor bărbaților. Fals. De fapt, același lucru l-am prezentat și în interviul modelului nostru, Larissa, care a dezvăluit că la videochat nu trebuie să faci vreun compromis ca să câștigi bani, fiindcă mulți membri apelează la modele doar pentru a stă de vorbă cu cineva. Este esențial să înțelegi că poți fi senzuală și îmbrăcată în ținute sexy, satinate, care dezvăluie mai puțin păstrând un aer misterios. Trebuie să cucerești prin regulile și atuurile tale. În mod evident, un trup atrăgător poate cuceri un bărbat, dar nu îl poate păstra pentru mult timp dacă nu îi oferă ceva nou. Incită-l, trezește-i curiozitatea, fă-l să lupte pentru ce… vrea să vadă!

5. Joacă-te cu părul așa cum ar face-o el

Fii senzuală din cap până-n picioare, de la un fir de par până la degetele pentru care mulți bărbați au foot-fetish. Senzualitatea feminina stă în gesturi mici, care nici nu bănuiești cât contează în procesul seducției. Joacă-te senzual cu șuvițele de păr, fă-l să intre în jocul tău, în jocul seducției în care tu deții regulile. E atât de simplu să fii feminină, pentru că fiecare dintre noi dispune de aceleași resurse și instrumente pentru asta. Trebuie doar să vrei să fii altfel, pentru ca bărbații să fie și mai curioși să te cunoască. Profită din plin de potențialul feminin cu care ai fost înzestrată și vei avea de câștigat mulți bani din videochat.

Less is sexy: 10 Sfaturi practice care te vor ajuta să fii senzuală

1. Poartă ochelari

Multă vreme, ochelarii au fost asociați cu tocilarii și persoanele care se neglijează, dar acum lucrurile s-au schimbat! Mulți cred că îți dau de fapt un aer de inteligență, iar bărbații găsesc inteligența atractivă! Ei sunt așa-numiții „sapiosexuali” (adică persoanele atrase de inteligența partenerului) și fac parte dintr-un trend care a crescut la nivel mondial. Așa că ochelarii sunt un must-have pentru modelele de videochat!

angajari modele videochat constanta

Pe lângă faptul că te fac să arăți mai inteligentă, ochelarii pot crea și un pic de mister, ascunzându-ți parțial ochii. Cu toate acestea, nu uita că nu orice ramă ți se potrivește. Din fericire, la cel mai bun studio de videochat din Constanța ai colege care te vor ajuta să alegi ținutele și accesoriile care te pun perfect în valoare.

2. Coafura potrivită

Majoritatea bărbaților cred că femeile cu părul lung sunt extrem de sexy și face parte din arsenalul de senzualitate feminina. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că trebuie să-ți păstrezi părul lung dacă nu te simți bine cu el! Te poți distra schimbându-ți coafura de fiecare dată. Iată un alt secret: coafurile care îți lasă gâtul la vedere pot fi extrem de sexy, fără a fi vulgare!

model videochat

În orice caz, asigură-te că părul tău este întotdeauna curat, fără vârfuri despicate. De cele mai potrivite coafuri se ocupă stiliștii de la Studio Group, preferatul modelelor de elită!

3. Machiaj sexy, dar nu vulgar

Indiferent ce tendințe sunt în vogă, nu uita niciodată că machiajul este menit să-ți evidențieze trăsăturile, nu să-ți schimbe complet aspectul. Acesta este motivul pentru care bărbații care plătesc modele pe site-urile de videochat preferă femei cu un machiaj mai ușor, care evidențiază inocența, feminitatea și senzualitatea… practic, lucruri pe care nu (prea) le mai văd în viața reală. 🙂

ce trebuie sa faci la videochat

Când vine vorba de cele mai frecvente greșeli de machiaj, problema nu este doar cantitatea de produs folosită, ci și alegerea culorilor. Totul începe cu subtonurile tale. Pentru a afla dacă subtonul tău este cald sau rece, uită-te la culoarea venelor tale de pe încheietura mâinii. Dacă sunt albastre sau violet, ai un subton rece, iar dacă sunt verzi, ai un subton cald. Alegând culorile potrivite și aplicând cantitatea potrivită de machiaj, sigur vei arăta sexy, dar nu vulgar!

4. Expune-te în doze mici

Revenim la vechiile preconcepții: ești sexy când te dezbraci. Nimic mai fals. Bărbații sunt prădători, luptători, sunt programați să câștige atenția femeii, nu să li se ofere totul pe tavă. La fel ca atunci când au un țel sau luptă pentru ceva, au la final o satisfacție; satisfacția că au câștigat prin munca lor. La fel se întâmplă și în relația cu femeile. Este întotdeauna vorba despre cum te situezi tu: ești ușor sau greu de câștigat? Felul în care te poziționezi va indica și ce fel de pradă ești. În videochat nu e totul să te dezbraci. Expune-te în doze mici și vei oferi o experiență cu totul nouă bărbaților care plătesc pentru a sta de vorbă cu tine.

castiga bani din videochat

Evită combinații de items care pune totul la vedere, deoarece aceasta lasă puțin loc fanteziei și este prea vulgară. Secretul pentru a fi sexy, dar nu vulgară este, de fapt, să arăți puțin din fiecare parte a corpului (fie umerii și decolteul, fie picioarele), și să optezi pentru piese basic în rest.

5. Jartierele, un accesoriu incitant

Jartierele sunt o invenție minunată: sunt extrem de confortabile subliniind curbele femeilor în același timp. Când sunt purtate asortate în mod corect, pot fi extrem de sexy. Cu toate acestea, să arăți vulgar cu acest accesoriu este foarte ușor.

hostess online

Greșeala aici este să le combini cu piese prea scurte și să le lași la vedere. Așa riști să exagerezi și să-ți duci toată imaginea într-un unghi disperat, în contradicție cu ideea de senzualitate feminina. De-asta ar trebui să le combini cu un item mai lung, cum ar fi un halat de mătase.

6. Dresurile, must-have în ritualul seducției

Dresurile sunt, de asemenea, unul dintre cele mai sexy accesorii! Pentru a nu le purta într-un mod vulgar, evită culorile și broderia exagerat de extravagante. În mod surprinzător pentru unii, poți greși și cu dresurile de culoarea pielii.

videochat glamour

Așadar, pentru a fi sexy și nu vulgară, optează pentru dresuri negre, cu o densitate nu mai mare de 50 den, și poartă-le întotdeauna cu un pantof mai închis la culoare (roșu, why not). Îți va scoate picioarele sexy în valoare și adaugă mister prin nuanța mai închisă. Despre asta e vorba, nu? Să nu lași totul să se vadă… din prima!

7. Tocurile înalte îți aduc bărbații la picioare

Nu sunt tocurile înalte unul dintre cele mai frumoase lucruri care pot fi găsite în garderoba unei femei? Și nu au ele cel mai mare efect asupra unei ținute, accentuând atracția prin indicii hot inspirate de senzualitate feminina? ? Alungesc piciorul și accentuează curbele, făcându-le cel mai bun prieten al unei femei, dar și cel mai mare dușman al ei. Bărbații nu se pricep la pantofi, dar se pricep să interpreteze stilul femeii care îi poartă.

angajari modele videochat constanta

De exemplu, dacă optezi pentru o ținută și un makeup foarte încărcate, iar în plus mai vii și cu niște pantofi cu platforme, vei risca să pari vulgară și accesibilă. În schimb, bărbații sunt atrași de femeile elegante, care nu se lasă ușor descoperite. Pantofii înalți subliniază picioarele sexy și sunt detaliul care îți aduc bărbații la picioare. Doar ai grijă în ce fel îi asortezi!

8. Mâinile și picioarele sunt sexy la o femeie

Bărbații nu ratează micile detalii, așa că unghiile neîngrijire, oja ciobită sau manichiura kinky pot să te îndepărteze de ei. Bineînțeles, există bărbați și bărbați și fiecăruia îi place un anumit tip de femeie. Dar când vorbim de videochat, crede-ne pe cuvânt că toți bărbații vor să fie seduși în cele mai mici detalii. Vor ca atunci când dai drumul camerei să vadă o zeiță, o femeie senzuală, seducătoare ce îi aduce mai aproape de ea cu o atingere, fie ea și virtuală. Știi prea bine că manichiura e extrem de importantă la o femeie, așa că pune un accent deosebit pe aspectul ei impecabil. În caz contrat, îți poate strica ușor aspectul perfect.

cum trebuie sa fie un model de videochat

Deoarece mâinile sunt una dintre cele mai vizibile părți ale corpului, nu le neglija. Și dacă nu ai timp să mergi des la salon pentru întreținere, optează pentru culori nude sau chiar un gel simplu. Îți fac unghiile să arate sănătoase și bine întreținute. Același lucru este valabil și pentru unghiile de la picioare (că tot vorbeam mai sus de foot-fetish).

vreau sa fac videochat

9. Alege-ți culorile potrivite

Sfatul acesta este bine venit pentru fetele care fac videochat de acasă. Asta pentru că, mai ales la început, pot cădea ușor în capcana ”excesului”, iar ce-i mult strică. Multe modele debutante cred, în mod eronat, că vor capta atenția bărbaților dacă se îmbracă și machiază în culori tari. Cum ar zice tot românul: ”să se vadă, tată!”. Însă o combinație de culori total diferite rupe armonia look-ului, iar tu riști să devii vulgară prin stilul ales, un stil care n-are nicio legătură cu delicatețea și eleganța sau senzualitate feminina.

castiga bani multi din videochat

Dacă vrei să te joci cu culorile, asigură-te că îmbini întotdeauna culorile în acord cu subtonul pielii tale (dacă vorbim de make-up) și cu nuanța părului, împreună cu nuanțe care îți vin bine (dacă vorbim de ținute). Pe scurt, nu amesteca niciodată culorile calde cu cele reci. Pentru o notă și mai elegantă, joacă-te cu nuanțe de același ton, adică poartă haine cu multe nuanțe de aceeași culoare. E adevărat că cel mai bun studio din Constanța îți pune la dispoziție ultima tehnologie de streaming pentru transmisii live 4K, dar depinde de tine să le livrezi membrilor o imagine de care se vor îndrăgosti.

10. Când vine vorba de îmbrăcăminte, mărimea (chiar) contează

Multe branduri optează pentru campanii publicitare cu femei care poartă tricouri mulate, poate cu două numere mai mici, promovând sexualitatea. Dar noi vorbim, azi, despre senzualitate feminina și cum să NU dai în vulgaritate. Ei bine, un tricou cu una sau două mărimi mai mici îți poate accentua formele, dar te va face să arăți deloc elegantă. Pe de altă parte, un tricou cu una sau două mărimi mai mari te va face să arăți băiețoasă. Așa că poartă întotdeauna haine de mărimea ta, chiar dacă înseamnă să petreci ore întregi în cabina de probă. Îți va evidenția curbele în zonele potrivite, așa că merită cu siguranță efortul.

job fara experienta constanta

De fapt, motivul pentru care vedetele par să arate mereu impecabil este pentru că poartă doar haine care li se potrivesc perfect. Asta nu înseamnă că poartă doar haine strâmte. Așa cum am spus mai sus, este important să îți expui formele în doze mici și să combini piese strâmte cu altele mai largi pentru a crea un look care te face să arăți sexy, dar nu vulgară.

Așadar, dragilor, este ușor să fii sexy și senzuală fără să dai în vulgaritate. Secretul stă în echilibru și moderație. Evident, depinde și de stilul vostru; unele modele sunt îndrăznețe, le place să poarte ținute kinky, dar au și atitudinea necesară pentru asta. Prin urmare, nu vor părea vulgare, bărbații fiind atrași, prin natura lor, de femei puternice, care îi domină. Totuși, majoritatea bărbaților înscriși pe site-urile de videochat preferă senzualitatea, femeile care știu cum să fie sexy fără să exagereze, care îi seduc ”cu porția” până ce îi cuceresc iremediabil.

Nu uitați că bărbații sunt prădători și, chiar dacă nu toți recunosc, le place să fie vulnerabili în față sexului frumos. ?