Decor(ul) în videochat, esențial sau nu? DA! Iar de-a lungul timpului am semnalat clar și răspicat acest aspect. Principalul motiv este acela că modelele care își difuzează show-urile live din camere de videochat spectaculos decorate vor fi atracția membrilor care plătesc pentru a conversa cu acestea în privat.

De ce?

Pentru că un cadru glamour, senzual sau chic te atrage și te transpune într-o poveste, ceea ce, de altfel, își și doresc modelele.

decor în videochat

Sau, mai simplu, la fel cum în viața reală, bărbații sunt atrași de femei frumoase și voluptoase, la fel se întâmplă și pe site-urile de videochat. Membrii au în fața lor – virtual vorbind – sute de modele online, însă, pentru ca fantezia să fie dusă până la capăt, e nevoie și de un cadru care să-i îmbie la conversații lungi și… bine plătite! Să nu uităm, și mai important este că modelul să se bucure de tot confortul pentru a le putea transmite un vibe bun membrilor.

Decor videochat: Moft… sau necesitate?

Unul dintre primii pași pentru a începe să câstigi bani ca model de videochat este configurarea camerei din care vei transmite live. Există mai multe moduri de a face acest lucru. Bineînțeles, ne vom limita la cele două pe care deja le știi: fie faci videochat de la studio, fie de acasă. În multe dintre scenariile de care ne-am lovit de-a lungul timpului, fetele fără experiență preferă videochatul de acasă.

Dar rezultatele nu au fost cele pe care le așteptau, în sensul în care decorurile vechi și camerele lipsite de stil nu au atras atenția membrilor.

Totuși, în timp ce aceste fete și-au pierdut timpul încercând să facă videochat pe cont propriu (dar au ieșit pe minus), altele au ales să colaboreze cu un studio profesionist din Constanța, unde au beneficiat de camere cu un design adaptat de arhitecți industriei de videochat.

Dacă nu știi sau nu ești încă hotărâtă la ce studio să mergi, poți alege între cele mai bune 5 studiouri de chat din orașul tău care fac angajari și oferă condiții excelente de lucru!

Camerele frumos decorate, motivul pentru care e mai rentabil să colaborezi cu un studio din Constanța?

Bineînțeles că este vorba și de facilitarea activității de model, prin traininguri, shootinguri gratuite, decontarea transportului și multe alte beneficii, dar și despre accesul modelelor la camere de videochat decorate cu stil de designeri de interior, așa încât fiecare dintre acestea să transmită o anumită stare.

Te simți sexy, jucăușă sau timidă azi? Oricare ar fi starea ta, cel mai bun studio de videochat din Constanța îți pune la dispoziție o cameră doar pentru tine, accesorizată în acord cu stilul și vibe-ul tău!

Vezi imagini din interiorul celui mai bun studio de la malul mării.

Dacă vrei să faci videochat pe cont propriu, este esențial să configurezi o cameră dedicată activității de videochat (în cazul fericit în care ai o cameră în plus acasă). Însă, din nou, cel mai convenabil este să colaborezi cu un studio, fiindcă există câteva considerații de luat în calcul la amenajarea camerei din care transmiți live. Acestea includ iluminarea, decorarea camerei într-un stil chic și configurarea tehnică a acesteia.

Și, da, ai ghicit, toate te-ar costa foarte mult dacă te-ai ocupa singură de ele și toți banii din videochat s-ar duce in aceasta directie.

studio videochat Constanta

Pe lângă decor în videochat mai este vorba și de alte lucruri esențiale care îți asigură un ambient atrăgător la studio:

Cameră Vs Dormitor

Cele mai obișnuite două camere utilizate pentru a face videochat sunt fie o cameră dedicată, fie propriul dormitor, dacă faci videochat de acasă. Am spus mai sus că în acest caz, o cameră suplimentară este cea mai bună opțiune, însă rar se întâmplă ca un model să dispună de o cameră în plus acasă din care să transmită live. Un studio profesionist îți va pune la dispoziție dormitoare moderne, amenajate în stilul dorit de ține și dedicate exclusiv activității de model.

Este recomandat să lucrezi dintr-un dormitor optim amenajat pentru videochat și nu de acasă din mai multe motive:

  • Acasă, riști să îți lași hainele prin cameră;
  • Îți poți uita patul nefăcut sau folosești lenjerii cu un aspect învechit;
  • În cazul în care și altcineva din familie intră în camera ta, poate da peste ”jucăriile” pe care le folosești, elementele de recuzită și alte obiecte expuse la întâmplare.

Curățenia – standardul de aur al unui studio de videochat

Ce atrage privirea sunt elementele de decor în videochat, dar pe primul loc va fi întotdeauna un dormitor curat și frumos aranjat. Pentru ca atunci când transmiți live, tu să fii punctul central al show-ului, nu dezordinea sau hainele aruncate la întâmplare. Acesta este unul dintre motivele pentru care este convenabil să faci videochat de la studio și nu de acasă. Având propriul dormitor din care îți transmiți show-urile live, stai fără grija dezordinii din cameră și te bucuri de conversațiile cu membrii tăi!

model de videochatIluminare: lumină naturală vs sistem de iluminare

Iluminarea este foarte importantă și toate modelele ar trebui să țină cont de acest criteriu dacă vor să câștige bani din videochat. Lumina are o importanță majoră fiindcă în funcție de ea se accentuează părțile pe care modelul dorește să le pună în valoare sau, din contră, cele pe care dorește să le ascundă. Lumina de la studio este furnizată prin sisteme profesionale folosite la shootinguri și promovează o imagine impecabilă a modelului în timpul prestațiilor live.

Cu alte cuvinte, studioul te pune… într-o lumină bună!

Pe de altă parte, lumina are puterea de a seta starea de spirit a modelului, dar și pe a celor cu care modelul interacționează. Lumina mai poate fi folosită și pentru a seta „atmosfera” pe care dorește să o aducă în discuție. De exemplu, poți face lucrurile mai misterioase, iar umbrele pot ajuta la evidențierea curbelor corpului tău. În dormitorul pus la dispoziție de studioul de videochat poți să te joci cu diferite setări de lumină și așa poți vedea ce niveluri funcționează cel mai bine pentru tine.

Decorul pentru videochat, redat (și) prin elemente de mobilier

La fel cum designul unei camere este dat de numeroase elemente de recuzită și mobilier, la fel se întâmplă și cu dormitorul din care faci videochat. Decorul camerei de videochat poate fi redat inclusiv prin elementele de mobilier, de la pat, masă de machiaj sau comode. În articolul de mai sus vei vedea că cel mai bun studio din Constanța și-a înfrumusețat camere cu paturi tapițate, cu influențe arhitecturale chic, pentru o atmosferă intimă și seducătoare. Și, da, ai ghicit din nou, cu siguranță nu ți-ai permite un astfel de cadru la tine acasă!

Depozitarea și organizarea optime, un must DO!

Camera din care faci videochat trebuie să fie bine organizată și să ai la îndemână tot ce-ți este necesar. Ultimul lucru pe care ți l-ai dori este să fugi din cadru pentru a lua ceva. Evident, o astfel de situație este de nedorit dacă erai în plin dialog cu un membru pe chatul privat și chiar mai rău, pentru chatul public. Dacă cineva se alătură chatului tău și tu nu ești acolo, va ieși foarte repede.

Dulapurile și sertarele sunt esențiale pentru o bună organizare a dormitorului tău, iar la studio beneficiezi de toate acestea. Dacă obișnuiești să folosești jucării în timpul show-urilor, trebuie să le ai undeva unde să poți ajunge cu ușurință. Iar dacă vrei să le arăți pe webcam, le poți lăsa pe comoda de lângă pat. În acest fel, trezești curiozitatea membrilor. Chiar așa, puțină intrigă… nu strică!

Decorarea camerei prin scheme de culori, lenjerie seducătoare și tablouri

Un studio de videochat profesionat știe că vrei să fii punctul central, vedetă, așa că îți creează cadrul perfect pentru a străluci doar tu. Tocmai de aceea, sunt recomandate amenajarea camerelor de videochat într-un ton neutru, cum ar fi alb, gri sau crem. Pentru un plus de efect, accentele sunt marcate cu ajutorul lenjeriei de pat senzuale, al canapelei boho sau al pernelor.

În funcție de mood-ul pe care îl ai, poți opta pentru o lenjerie electrizantă, senzuală sau chic, atrăgându-i și pe membrii tăi în atmosfera dorită. Pernele decorative sunt de ajutor în videochat, adăugând mister în conversații atunci când vrei să trezești curiozitatea membrilor referitor la formele tale seducătoare.

Perdelele și tapetul definesc identitatea stilistică a camerei de videochat

cameră decorată pentru videochat

Ca elemente de decor de videochat sunt și tapetul și perdelele alese. Stilul și nuanțele în care sunt alese pot conferi o atmosferă deschisă, misterioasă sau vibrantă camerei, ceea ce te face și pe tine să te simți în acord cu mood-ul conferit. Perdelele îți permit să reglezi nivelul de lumină dorit la interior și plusarea prin accente de mister, în timp ce tapetul te duce într-un scenariu de poveste.

Totuși, să nu uităm că și alte tipuri de decorațiuni contează la fel de mult în amenajarea camerei de prin decor de videochat. Umbrelele, statuetele și multe altele adaugă rafinament dormitorului din care transmiți live. Bucură-te de toate acestea lucrând ca model în Constanța, la cel mai bun studio pe care l-ai putea alege! Ești întâmpinată cu un bonus de angajare în valoare de 600 de euro, venit lunar de +4000 lei și multe alte beneficii!

Programează acum un interviu la 0761 328 747! ?