cum sa faci videochat

Multe dintre voi se întreabă cât de greu e și cum sa faci videochat fără ca nimeni să știe, ceea ce e perfect normal. Videochatul este o industrie puternică, prosperă, în care fetele cu sau fără experiență în domeniu se pot lansa. De altfel, se fac bani mulți din videochat și înveți relativ repede și ușor ce presupune acest job mulțumită trainingurilor oferite 100% gratuit de Glow Studios!

Înveți repede de la trainerii noștri cum sa faci videochat pe bani mulți

Ca in orice job nou, vei avea nevoie de o perioadă de acomodare. Jobul de model online este plăcut, distractiv, profitabil, așa că merită să treci orice hop pentru a te perfecționa și a ajunge să câștigi bani mulți din videochat. Cum toate au un început, însă, și aici trebuie să îți iei inima în dinți și să pornești de undeva. Primul pas? Să iei legătura cu noi:

  • Prin intermediul căsuței de chat din website, unde te așteaptă colega noastră, Flori;
  • La telefon/ WhatsApp: 0761 328 747;
  • Dacă te afli în zonă, te așteptăm la o cafea în Bld. Mamaia, nr. 35 (Tomis).

Durează câteva săptămâni să înveți cum sa faci videochat și să obții cele mai mari încasări

În cât timp învăț să fac videochat?

Interesul nostru, ca studio de videochat, este ca tu să înveți cât mai repede această profesie, mai ales dacă nu ai mai lucrat înainte într-un studio de videochat din Constanța sau Tulcea. Pentru că timpul înseamnă bani, iar tu vrei să înveți rapid cum sa faci bani mulți din videochat, îți punem la dispoziție condițiile necesare:

Training 100% gratuit

Știi, deja, că poți deveni model de videochat chiar dacă nu ai mai lucrat până acum în domeniu. Totuși, pentru a ține pasul cu celelalte colege, care au mai multă experiență decât tine, îți oferim 100% gratuit traininguri profesionale susținute de specialiști, persoane care cunosc toate secretele acestei industrii și sunt dornice să le împărtășească și cu tine.

Aceste traininguri sunt special gândite astfel încât tu să înveți repede și ușor cum sa faci videochat pe bani cât mai mulți. Mai precis, în cadrul lor vei învăța:

  • Cum să le vorbești celor care te abordează pe chat;
  • Cum întreții o discuție, astfel încât ea să dureze cât mai mult;
  • Cum să zâmbești la cameră, astfel încât să menții interesul celui care te urmărește etc.

Ți se pare că vorbim despre o vedetă? Da, vorbim despre fiecare model Glow care, pentru noi, este un star în devenire. La fel ca vedetele care ”dau bine pe sticlă”, ținem foarte mult ca voi să ”dați bine pe cameră”, iar aceste traininguri sunt concepute pentru a vă forma ca pe niște staruri în devenire.

În cât timp veți învăța să faceți videochat depinde de voi, de cât de implicate și atente sunteți la explicațiile trainerilor. Poate dura câteva săptămâni, însă fiecare model are ritmul lui; unele ”prind din mers”, altele înțeleg mai bine cum stau lucrurile odată ce încep să lucreze efectiv. Așadar, nu trebuie să va faceți griji! Totul se învață, iar de la o zi la altă veți deveni tot mai bune în această meserie!

Suport în permanență

Ceea ce face diferența între studioul nostru de videochat și fostul tău job este că aici beneficiezi de suport în permanență. Cerem profesionalism, dar oferim totul în schimb. Aici ai toate resursele la dispoziție pentru a deveni un model de top. Ai totul asigurat, de la locație, vestimentație, makeup, dar mai ales staff. Ai în spate o echipă numeroasă de tehnicieni și traineri la care poți apela atunci când dai de o problemă sau o întrebare pe care nu o poți rezolva singură.

Noi îți dăm aripi să zbori, dar continuăm să veghem asupra dezvoltării tale!

Cum sa faci videochat în Constanța fără ca nimeni să știe?

Glow Studio respectă confidențialitatea modelelor colaboratoare. Specialiștii noștri în IT au grijă ca IP-urile din România să fie blocate, astfel încât modelele noastre să nu poată fi recunoscute de rudele și apropiații lor. Alegând să colaborezi cu studioul nostru ai siguranța unui job legal, bine plătit și mai presus de toate… 100% confidențial.

Sună perfect, dar este pe cât se poate de real. Jobul de model te așteaptă cu o mulțime de beneficii, așa că nu sta pe gânduri. Noi te ajutăm să înveți cât mai repede cum sa faci videochat și să obții încasări de mii de dolari chiar de la început.

Glow up your life, girl! 😉