Fapte, nu vorbe: Vezi cum și unde poți obține rapid un loc de muncă fără experiență!

De ce să-ți iei două joburi pentru a te putea întreține, când găsești atâtea locuri de munca fara experienta care îți oferă salariu garantat de 4.000 Ron și o gamă largă de beneficii? Multe femei trăiesc cu teama de a nu-și pierde locul de muncă, preferând să suporte condiții grele de lucru, ore suplimentare și salariile mici. Dar pandemia ne-a predat o lecție importantă, cea a reconversiei profesionale!

Așa că indiferent ce vârstă sau experiență ai, uită tot și ia-o de la capăt într-un domeniu cu totul nou, deschis la dorințele și aspirațiile tale. Renunță la un prezent care îți face rău și te împiedică să trăiești un viitor mai bun, mai îndestulat și mai liniștit.

Piața muncii s-a modernizat și liberalizat, oferind femeilor posibilitatea de a lucra online fără pretenția unor condiții speciale. Trebuie doar să ai peste 18 ani împliniți, să fii serioasă și dispusă să profesezi într-un alt domeniu și să începi un nou capitol de la 0. Uită cine ai fost și pregătește-te să cunoști cea mai bună versiune a ta!

Studiourile din Constanța oferă locuri de munca fara experienta pentru a salva femeile de la șomaj

Știm că ai nevoie de sfaturi prețioase în carieră, așa că azi îți arătăm cum să-ți maximizezi șansele de a obține primul loc de muncă fără experiență bine plătit, chiar în orașul tău. Mai știm și că te-ai săturat de veșnica dilemă care te oprește din a câștiga banii necesari unui trai decent: ai nevoie de experiență pentru a obține un loc de muncă, dar ai nevoie de un loc de muncă pentru a obține experiență.

loc de munca fara experienta

Unde găsești rapid un loc de munca fara experienta?

Când vorbim de angajări în videochat, ai de unde alege. În Constanța sunt prezente cele mai prestigioase studiouri de videochat, existente de aproape 20 de ani în industrie. Așadar, vorbim despre angajatori de top, care în tot acest timp au schimbat destine și construit femei puternice, independente, printre care te poți număra și tu.

Printre studiourile care oferă locuri de munca fara experienta în videochat se numără și:

 1. StudioGroup;
 2. Glow Studio;
 3. MG Studio;
 4. Regal Studio;
 5. Joy Studio.

Găsești în articolul alăturat detalii despre condițiile de angajare, câștiguri, bonusuri și beneficii: https://celmaibunstudiodevideochat.ro/angajari-videochat-constanta/.

Cum să faci pasul către un job bine plătit?

Indiferent dacă ai terminat de curând studiile sau vrei să urmezi o nouă carieră, poate fi frustrant să simți că nu ai experiența necesară pentru a obține primul loc de muncă. Așadar, iată câteva dintre modalitățile prin care poți obține un loc de muncă fără experiență remunerat cu 4.000 Ron garantat:

 • Abordează problema

Lipsa experienței nu trebuie să fie un tabu. Nu o ai și punct. Iar asta nu trebuie să te împiedice să aplici pentru un job în videochat. Ai toate motivele să fii relaxată și optimistă că vei obține în cel mai scurt timp jobul pe care ți-l dorești atât de mult! Profită de această oportunitate pentru a vorbi la interviu despre tine și motivele care te-au îndemnat să alegi un loc de muncă în domeniu; e cartea ta de vizită, așa că fii naturală și dă dovadă de curaj și asumare.

 • Concentrează-te pe ceea ce ai

Experiența este importantă, dar la fel este și atitudinea ta față de munca, personalitatea ta, cunoașterea studioului și a activității acestuia, motivația, rezistența, ideile pentru viitor, iar lista este nesfârșită, așa că nu te agăța prea mult de lucrurile care îți lipsesc. În mod surprinzător, locurile de muncă ce nu pretind experiență îți vor oferi cea mai mare împlinire prin faptul că nu cer nimic de la tine, ci doar îți oferă beneficii pe toate planurile.

• Fii mândră de experiența ta, chiar dacă nu este în domeniu

Locurile de munca fara experienta nu te pun la zid. După cum am spus mai sus, acolo ai șansa să crești frumos, să aspiri la ceva mai mult decât ai în acest moment. Chiar dacă nu ai mai lucrat în domeniu, nu lăsa acest gând să te limiteze din a aspira la un salariu mare. Așa că asumă-ți la interviu că nu ai experiență în videochat, dar fără să subevaluezi experiența cumulată până la acest moment.

Gândește-te la locurile de muncă din trecut și încearcă să creezi legături între experiența de care ai nevoie și experiența pe care o ai, deja. Reține că nu trebuie să fie exact la fel; cuvântul cheie de reținut este ”relevant”. Dacă ai lucrat ca model pentru shootinguri, asta te recomandă pentru jobul de model online. Dacă ai coordonat și sprijinit echipele din departament, ești potrivită pentru jobul de trainer. Atuul e în mâinile tale!

angajari videochat constanta

 • Demonstrează-ți intenția

Dacă dorești cu adevărat să intri într-o anumită industrie, fă tot posibilul pentru a arăta că ești entuziasmată de idee. În Constanța sunt multe studiouri care îți pot oferi un loc de muncă fără experiență în domeniu, plătite de cel puțin două ori mai mult decât câștigi acum. Așa că nimeni și nimic nu te poate opri să spui că îți dorești și tu un loc în echipă. Ușa îți este deschisă la interviu, deci mergi înainte încrezătoare și dovedește că ești hotărâtă să faci pasul către viața pe care vrei să o trăiești.

 • Contacte și recomandări

Dacă nu ai nivelul de experiență dorit, nu te întrista. Poți obține, totuși, jobul dorit! Cum poți face ușor acest lucru? Cu ajutorul unei recomandări. Dacă ai o prietenă care lucrează ca model online sau trainer la un studio de videochat din Constanța, te poate recomanda pentru job și astfel ai șanse să începi munca mai repede. În plus, tu primești un bonus de angajare în valoare de 600 de euro, iar prietena ta un bonus de recomandare. Dacă e win – win, are you in?

 • Cere și ți se va da

Dacă aplici doar pentru locurile de muncă publicate, vei fi evaluată pe baza unor criterii stabilite. Aplică, în schimb, în mod speculativ la studiourile care te interesează, demonstrează că te-ai informat în prealabil cu privire la criterii și ce cuprinde oferta de angajare și întreabă dacă e loc și pentru tine, chiar dacă nu ai experiență în domeniul videochatului.

Sunt șanse nule ca răspunsul să fie” nu”, așa că nimic nu te oprește să pătrunzi în cea mai profitabilă industrie a momentului. La cel mai bun studio din Constanța îți vei găsi locul lângă femei care au avut, la fel ca tine, determinarea de a-și schimba prezentul și de a spera la un viitor fără griji!

 • Programează un interviu

Dacă ești hotărâtă să începi o carieră în videochat, mai trebuie doar să programezi un interviu la numărul de telefon 0761 328 747. Este șansa ta de a-ți scoate în evidență punctele forte și a plusa prin atuurile pe care le ai. Ești frumoasă, ești tânără, ești ambițioasă, ești serioasă, ești candidată perfectă pentru un job în videochat! ?