Dragile noastre, nu trebuie să fiți perfecte pentru a lucra în cel mai bun studio de videochat! În acest articol vom răspunde rând pe rând întrebărilor voastre, primite pe Pagina noastră de Facebook, legate de aspectul și experiența necesare pentru a deveni modele de videochat.

Împreună cu modelele Glow, am realizat o selecție a celor mai des întâlnite întrebări legate de un job de model la un studio de videochat din Constanța. Le vom răspunde punctual, cu exemple, în cele ce urmează!

Vom demonta împreună mituri și zvonuri legate de ”perfecțiunea” pe care studiourile de videochat o pretind la angajare, pe care suntem siguri că le-ați auzit și voi!

”Sunt din Constanța și vreau să devin model Glow fiindcă este un studio de videochat renumit…”

Așa încep multe dintre mesajele voastre. Ce nu știți este continuarea lor. Evident, respectăm confidențialitatea tuturor celor care ne scriu, așadar nu vom divulga informații care pot oferi indicii cu privire la identitatea acestora. În multe dintre aceste mesaje adresate studioului nostru pe Pagina de Facebook regăsim piedici.

Piedici pe care chiar voi însevă, fetelor, vi le puneți, chiar dacă nu ați discutat cu cineva din cadrul studioului nostru de videochat pentru a ști exact care sunt condițiile pe care trebuie să le îndepliniți pentru a primi un job de model.

Mai jos vom răspunde punctual întrebărilor voastre:

#1: Trebuie să fiu din Constanța?

NU! Nu trebuie să fii neapărat din Constanța pentru a lucra ca model de videochat la studioul Glow. Dacă îți dorești o colaborare cu studioul nostru de videochat, noi îți decontăm transportul pe o perioadă de 3 luni de zile! În acest timp, cu banii din videochat îți vei putea cumpăra o mașină sau îți poți închiria un apartament în Constanța.

Mai mult, dacă te gândești să te stabilești în Constanța, trebuie să știi că studioul nostru îți oferă acces la complexul de apartamente pe care îl deține, pentru ca tu să-ti trăiești visul la malul marii!

#2: Trebuie să am o siluetă de model?

Fetelor, un studio de videochat din Constanța, Tulcea sau din orice alt oraș nu este o agenție de modele! Nu trebuie să aveți măsurile standard 90-60-90. La fel cum în viață, cine te iubește, te iubește așa cum ești, la fel se întâmplă și cu studiourile de videochat: cine vrea să colaboreze cu tine, te acceptă așa cum ești.

Este evident: trebuie să fii o persoană îngrijită, cu un aspect fizic plăcut, dar nu trebuie să fii perfectă! Toate sunteți unice și fermecătoare în felul vostru. În plus, femeile cu forme sunt sexy și chiar căutate pentru un job în videochat!

#3: Trebuie să mă încadrez într-un anumit tipar estetic?

A doua cea mai comună întrebare pe care am primit-o de la multe dintre voi este legată de anumite criterii estetice. Dragilor, studiourile de videochat nu pun preț pe culoarea părului, stilul vestimentar sau alte detalii de acest gen!

Puteți fi blonde, șatene, brunete, puteți avea diferite stiluri de makeup, ținute îndrăznețe, toate fac parte din personalitatea voastră! În plus, la fel ca în orice altă profesie, și la un studio de videochat veți avea viață profesională și viață personală. În timpul liber te poți machia și îmbrăca după cum dorești, iar la studio poți adopta un alt stil, consiliată de staff-ul nostru.

#4: Trebuie să am experiență ca model de videochat?

Studiourile de videochat nu doar că nu pretind experiență în domeniu, ci îți și oferă un bonus de bun venit chiar dacă nu ai mai lucrat până acum ca model! Studioul nostru de videochat oferă un bonus de angajare de 500€ chiar dacă ai sau nu experiență ca model.

Ce trebuie să ai este vârsta legală (minimum 18 ani)! Videochatul este un domeniu 100% legal și extrem de ofertant pentru tinerele aflate la început de carieră, însă aceasta este condiția de la care NU se face rabat. Dacă ai peste 18 ani, îți poți începe de pe acum cariera la un studio de videochat.

Dacă după acest articol ați înțeles că greutatea, culoarea părului și stilul vestimentar nu vă condiționează să deveniți modele de videochat, noi ne-am atins obiectivul.

Îndrăzniți și nu vă împiedicați de zvonuri. Iar dacă aveți complexe legate de aspectul vostru fizic, Glow Studio vă va ajuta să le depășiți prin operații estetice. Colegele noastre vă așteaptă la un interviu să discutați toate aceste subiecte, alături de multe altele.

Glow hard or go home. 😉