Știai că avem în România vedete care au facut videochat?! Dacă nu, fă-te comodă și dă scroll în articolul de azi, fiindcă ți-am pregătit ”bârfe” interesante! Și, cel mai important, jobul în videochat le-a deschis vedetelor noastre calea spre showbiz, iar unele se țin tare pe poziții. Dacă rămâi cu noi, îți oferim și un mic hint: pe lista vedetelor care au făcut videochat se numără soții de artiști și fotbaliști sau chiar asistente TV!

vedete care au facut videochat

Vedete care au facut videochat și acum cuceresc showbizul românesc

(Și) vedetele fac videochat… câteodată! Da, divele pe care le vezi la TV au fost, cândva, modele de videochat și mulțumită acestui job au putut avea acces la oameni și oportunități noi. Evenimente, deplasări, shootinguri, toate le-au ajutat să intre în contact cu oamenii potriviți la momentul potrivit. Și tu le poți urma exemplul dacă te alături celui mai bun studio de videochat din Constanța și devii un model promițător pentru showbizul românesc!

Iată câteva dintre vedetele de notorietate din România care au făcut videochat:

  • Asistenta TV Loredana Chivu

”Barbie de România”, cum mai este numită, Loredana Chivu nu s-a sfiit să își expună începuturile în showbiz, dar și viața pe care a trăit-o până să devină cunoscuta asistentă TV a unui show de noapte. Blondina, originară dintr-o comună din județul Dâmbovița, a cunoscut succesul mulțumită aspectului fizic, dar și a atitudinii cu sex-appeal care i-a convins pe colaboratorii săi că merită un loc în showbizul românesc.

Mai mult, Loredana a fost atât de asumată încât a și acceptat să devină imaginea unui studio de videochat, susținând modelele tinere cu și fără experiență să lucreze în industrie pentru a se bucura de o viață nouă, la fel cum a fost și cazul ei. În numeroase declarații oferite presei, aceasta a menționat că jobul în videochat i-a asigurat un trai luxos. Ulterior, blondina a devenit dansatoarea preferată a multor cântăreți, apărând în zeci de videoclipuri.

angajari videochat constanta

  • Vloggerița Irina Deaconescu

E sexy, e cunoscută, e mămică, e soția unui fotbalist celebru și se numără printre vedetele din România care au făcut videochat. Ai ghicit cine e? Ei bine, vorbim despre frumoasa Irina Deaconescu, soția lui Cristi Manea, fundașul dreapta de la CFR Cluj. Tânăra mămică are peste un milion de urmăritori pe Instagram și este una dintre cele mai de succes vloggerițe de la noi. Este mândră de trecutul său și cei care o iubesc nu au fost împotriva jobului său.

Irina a vorbit deschis despre jobul în videochat, iar transparența sa i-a făcut pe fanii ei să o aprecieze și mai mult. Blondina din Gorj a lucrat în videochat din nevoia de a câștiga bani rapid, însă s-a bucurat, pe lângă acesta, și de multe alte avantaje. Aspectul fizic și felul său plăcut de a fi i-au adus mulți ”fani” pe site-urile de videochat, iar acest drum a condus-o, mai târziu, tot către online, unde activează ca vloggeriță și influenceriță, nu ca model.

  • Oana, fosta soție a lui Kamara

Nevoia te învață, dar îți și deschide… noi orizonturi! Nevoită să câștige bani rapid din videochat pentru fiul său, Oana, fosta soție a lui Kamara, jumătatea trupei Alb Negru, a devenit rapid unul dintre cele mai cunoscute modele de videochat! Focoasa brunetă a obținut numeroase premii la festivalurile internaționale, ceea ce i-a adus notorietate, crescându-i simțitor câștigurile din videochat față de începuturile în carieră.

Oana și-a expus povestea în presă, iar publicul și-a exprimat admirația față de decizia sa de a alege un job în videochat pentru fiul său grav bolnav. Dincolo de banii câștigați, bruneta s-a bucurat de o viață luxoasă, a călătorit și a fost invitată la numeroase evenimente bine cotate în industrie, devenind un reper în topul modelelor internaționale de videochat. În plus, jobul a condus-o către ceea ce este azi: o femeie independentă, luptătoare și puternică!

Lista vedetelor care au făcut videochat și acum fac parte din showbizul românesc este lungă și cuprinde numele multor doamne și… domni! Da, avem în România și bărbați care au făcut videochat și au vorbit deschis despre trecutul lor. Unii dintre aceștia au ajuns prezentatori TV, modele sau influenceri.

Ce zici? Te vezi în showbiz? Atunci hai la cel mai bun studio de chat din Constanța și fă trecerea către o viață de divă! Te așteptăm cu un bonus de angajare în valoare de 500 de euro, shootinguri și surprize nenumărate! ❤️