Știm, vrei să cunoști tot adevarul despre videochat intainte să te angajezi la un studio din Constanța. Și îți înțelegem perfect această nevoie, pentru că discutăm despre un domeniu nou pentru tine. Așa că le-am rugat pe modele să răspundă sincer și explicit… Celor mai comune întrebări și curiozități legate de un job la studio!

Îți dorești o carieră în domeniu sau plănuiești să lucrezi o perioadă lungă pentru a strânge bani? Indiferent de context, trebuie să fii 100% sigură de decizia luată.

Pornește cu dreptul la noul job având răspunsuri la cele mai importante întrebări legate de angajare! Sperăm ca acest articol să te ajute să înțelegi cât de potrivită ești pentru jobul de model online. ❤️

Modelele spun adevarul gol-goluț despre videochat!

modelele spun adevarul gol-golut despre videochat in Constanta

Pentru unii, controversată, pentru alții, profitabilă. Industria de videochat și-a depășit așteptările în plină pandemie. De ce? Fiindcă mediul online a devenit singurul loc în care a fost posibilă socializarea. Astfel, studiourile și modelele au avut doar de câștigat de pe urma ei.

Cu toate acestea, se discută foarte mult despre câștigurile și beneficiile unui model de videochat… Și prea puțin despre pașii pe care trebuie să îi facă o fată obișnuită pentru a ajunge în acest punct.

Pentru că tot mai multe fete din Constanța își doresc să urmeze o carieră în videochat, mulțumită câștigurilor fabuloase și condițiilor excelente de muncă, vă oferim răspunsurile care vă vor ajuta să faceți pasul final către angajare!

#1: De ce este videochatul un domeniu controversat?

Mulți oameni au idei preconcepute despre această industrie. Acest lucru este cauzat de promovarea unor informații pe jumătate sau chiar deloc adevărate despre videochat. Prin urmare, foarte puțini oameni știu cu adevărat ce se întâmplă în spatele unui studio de videochat din Constanța și cum arată, de fapt, o zi din viața unui model online.

#2: Ce face un model de videochat?

În realitate, modelele de videochat vorbesc despre diferite teme cu bărbați care trăiesc peste tot în lume. Discuțiile sunt similare unor conversații în privat pe Facebook sau Instagram. Trimiți mesaje, fotografii sau discuți live, pe web. Diferența este că modelele sunt plătite pentru această activitate cu mii de dolari lunar. Și nu este necesară experiența la angajare!

#3: Joburile în videochat sunt legale?

Am prezentat într-un articol precedent că videochatul este legal în România, așadar te poți angaja cu acte în regulă la un studio din Constanța. Studiourile de videochat plătesc taxe și oferă modelelor contracte de artist – interpret (vezi detalii în articol). În plus, toate câștigurile încasate de modele sunt declarate! De două ori pe lună, la contract se adaugă acte adiționale care stipulează comisioanele și sumele datorate modelului.

#4: Vreau să fac videochat fără ca ai mei să știe. Se poate?

Dincolo de legalitate, studioul îți garantează discreție și confidențialitate depline atât contractual, cât și la nivel de promovare. Numele tău real va fi listat doar în documentele legale și poți activa pe site-urile de videochat folosind un pseudonim ales de tine. Astfel, membrii nu îți vor cunoaște numele real. Vor ști doar ce permiți tu să se știe despre tine.

#5: Viitorul angajator va ști că am lucrat în videochat?

Să spunem că îți vei schimba, pe viitor locul de muncă. Faptul că ai avut joburi în videochat nu îți va afecta în niciun fel cariera profesională. Aceasta pentru că în contractul de artist – interpret încheiat cu studioul nu este menționat termenul de ”model de videochat”. Așadar, viitorul angajator nu va ști cu ce te-ai ocupat. Atenție, însă, să nu divulgi chiar tu informații!

#6: Care sunt cerințele unui job de model?

Pentru acest job este important, în primul rând, să fii sociabila. Apoi, să ai un aspect fizic plăcut și îngrijit. Să fii dornică să înveți, să lucrezi din greu și să fii ambițioasă. De asemenea, este important să alegi întotdeauna să colaborezi cu un studio premium de videochat. Pentru că acolo vei găsi sprijinul și consilierea necesare pentru a performa și a câștiga mai bine.

#7: Câți bani se câștigă din videochat?

Joburile în videochat le aduc mulți bani fetelor care sunt dispuse să lucreze zilnic. Mai multe ore online, mai mulți bani. În medie, un model de videochat poate încasa un salariu garantat de până la 7.000 Ron. Însă încasările cresc pe măsura implicării și performanței modelului. Limita e cerul! Totul depinde doar de dorința de a reuși și de efortul depus de fiecare model.

#8: Poți face videochat de acasă?

Da, există studiouri care îți permit să lucrezi și de acasă. Însă această opțiune vine la pachet cu unele dezavantaje, în special financiare. Asta pentru că acasă nu beneficiezi de suportul oferit la studio de traineri și departamentul tehnic. Internetul se întrerupe des, însă cel mai important este cadrul din care difuzezi… Camera ta sau, în cel mai fericit caz, sufrageria.

Îți dorești să faci videochat de acasă, dar nu vrei ca familia sau cunoștințele tale să știe? Trebuie să fii atentă la alegerea locului în care vei lucra!

Mai sigur, însă, este să lucrezi la un studio de prestigiu. Fiindcă imaginea vinde întotdeuna, iar membrii cu siguranță vor plăti mai mult pentru un cadru de lux.

#9: Ce program de lucru are un model de videochat?

Un model de videochat lucrează în ture de zi și de noapte. Studiourile sunt flexibile, așa că oferă fiecărui model libertatea de a-și alege intervalul orar în care poate lucra. Poți lucra doar câteva ore pe zi sau, dacă timpul îți permite, poți lucra cât mai multe ore. Jobul este ideal pentru studente și mămici care sunt nevoite să-și împartă timpul între muncă și alte activități.

#10: Lucrez mai puțin decât la fostul job?

Programul este flexibil, ceea ce înseamnă că îți poți programa turele în funcție de celelalte obligații. Poate fi vorba de studii, familie, prieteni, alt loc de muncă etc. Totuși, trebuie să lucrezi 8 ore pe zi, la fel ca în cazul oricărui alt loc de muncă. Cu toate acestea, jobul îți asigură venituri net superioare celor încasate la oricare alt job pe care l-ai avut.

Nu uita, însă! Cu cât te conectezi mai mult pe site-urile de videochat, cu atât vei încasa mai mulți bani.

Trăgând linie, adevarul despre videochat este că îți oferă șansa la o viață mai bună. Banii, programul flexibil de lucru și discreția deplină asigurată inclusiv în contract sunt doar câteva dintre atuurile jobului de model.

Chiar dacă în Constanța, și nu numai, circulă multe zvonuri despre videochat… În realitate, tot mai multe fete aplică pentru un job la studio și își doresc o carieră în domeniu.

Ascultă-ți intuiția, nu gura lumii!