Vara asta ai joburi în Constanța cât vezi cu ochii! Află ce studiouri angajează și criteriile de selecție

O plajă infinită de joburi în Constanta te așteaptă vara asta la malul marii! Ai ocazia să te bucuri de cocktailuri savuroase, nopți de neuitat și petreceri de senzație, asta pentru că un job la unul din cele 4 studiouri constănțene de top îți asigură un venit care îți acoperă toate mofturile și plăcerile (ne)vinovate. Până la urmă, câștigurile din videochat sunt rodul muncii tale, așa că… banii tăi, regulile tale! Până acolo, însă, hai să vedem unde te poți angaja vara asta și care sunt condițiile impuse de studiouri pentru a-ți începe cariera rapid!

angajari videochat constanta

Joburi Constanta: Criterii și oportunități de angajare pe salarii de până la +1.000 euro

Verile sunt mai frumoase când nu stai cu grija banilor… Când nu te gândești că nu ai bani de alt costum de baie și îl folosești pe același de anul trecut, când nu mai cauți scuze să nu mergi cu prietenele la un party fiindcă n-ai cu ce să-ți plătești consumația și nici un outfit nou, iar mai departe poți continua tu. 🙂 Bine, nu mai vorbim de criză și situația șomajului din Constanța, care, deși a scăzut, continuă să-și facă simțite efectele în rândul a mii de femei.

confidentialitate videochat

De altfel, nu e de mirare că, la fel că tine sunt aproape 2.500 de femei care caută joburi în Constanta cu sau fără experiență. Da ai citit bine! Peste 2.000 de constănțence care au rămas fără job în timp ce prețurile și taxele cresc de la o zi la alta sau cărora li s-au redus salariile pe motiv de austeritate. Femei care trăiesc cu grija zilei de mâine, cu niciun plan de viitor (fiindcă nu și-l pot susține financiar), dar care nu-și pierd speranța că vor găsi un job mai bine plătit, cu un program flexibil fără să fie nevoite să facă naveta sau să se mute pentru asta. ?

Soft skills & hard skills care se cer la angajările în videochat

Am vorbit într-un articol precedent despre aspectele pe care să le iei în calcul înainte să accepți oferta de angajare a unui studio de videochat, dar până acolo e cale lungă. Înainte de interviu, e nevoie să îndeplinești o serie de cerințe din partea studioului la care ai aplicat. În mare, e vorba de două seturi de skilluri:

1. Soft skills în videochat

bani din videochat

Acestea definesc abilitățile sau aptitudinile sociale și transferabile de la un domeniu la altul. Cu alte cuvinte, atribute care te definesc în relația cu echipa, colegii, angajatorul și care îți pot fi de folos în orice domeniu ai lucra, fie că e vorba de cosmetică, ospitalitate sau videochat.

Iată câteva soft skills apreciate la modelele de videochat

 • Atitudinea pozitivă: Ai putea crede că atitudinea pozitivă (sau lipsa acesteia) este o trăsătură fixă de personalitate, dar există o mulțime de abilități care implică pozitivitate, rezistență mentală și optimism. Este esențial să arăți o atitudine pozitivă atât la interviul de angajare în videochat, cât și mai apoi, odată ce obții jobul.

O poți arăta prin:

– Carismă;

– Motivație;

– Perseverență;

– Atitudine prietenoasă.

 • Colaborare: Cele mai bune rezultate sunt obținute atunci când lucrezi cu echipa pentru un obiectiv comun. Colaborarea este una dintre cele mai puternice abilități soft în videochat, deoarece încurajezi creșterea studioului, lucru care e și în avantajul tău. De la a arată receptivitate la traininguri și până la a avea o atitudine neutră față de colegele tale, toate contează dacă vrei să ai un parcurs de lungă durata, un job stabil și câștiguri tot mai mari. În plus, aceste abilități sunt esențiale și în relația cu membrii, fiindcă abilitățile tale de comunicare îi vor fideliza pe termen lung.

O poți arăta prin:

– Empatie;

– Toleranţă;

– Spirit de echipă;

– Abilități interpersonale;

– Rezolvarea conflictului.

 • Adaptabilitate: Am putea spune că adaptabilitatea este standardul de aur în videochat. Din două motive: pe de o parte, pentru că majoritatea modelelor au lucrat în cu totul alte domenii înainte să facă videochat, pe de altă parte, pentru că jobul lor presupune interacțiunea cu diverse tipologii de bărbați în față cărora trebuie să rămână diplomate. 🙂

O poți arăta prin:

– Flexibilitate;

– Comunicare;

– Controlul emoțiilor;

– Managementul situațiilor stresante.

 • Seriozitate: Când începi un job nou, e esențial să fii pe deplin asumată și conștientă de tot ce implică acesta. Că trebuie să respecți un program, niște reguli, că trebuie să ai o conduită și o atitudine prietenoasă care te ajută să câștigi mai mulți bani decât la orice alt job din Constanța. Pentru fiecare model nou angajat, studiourile alocă o serie de resurse, precum: programe de training personalizate, traineri specializați, suport tehnic 24/24 și multe altele. Prin urmare, dacă un model intenționează să se angajeze pentru o scurtă perioadă sau renunță la job, studiourile ies în pierdere. Din acest motiv sunt preferate modelele care conving recrutorii că își doresc o colaborare pe termen lung.

O poți arăta prin:

– Implicare;

– Determinare;

– Receptivitate la feedback;

– Respectarea programului;

– Asumarea și corectarea greșelilor profesionale.

 • Gândirea critică: După cum am spus mai sus, jobul modelelor presupune interacțiunea cu diverși membri și că valoarea câștigurilor crește odată cu capacitatea lor de a-i reține mai mult timp pe site-urile de videochat. Asta înseamnă că un model trebuie să dețină această abilitate atât de apreciată și profitabilă în domeniul videochatului. În fond, relația dintre model și membru implică un joc al seducției, al comunicării și… negocierii. ?

O poți arăta prin:

– Istețime;

– Observare;

– Convingere;

– Abilități analitice în comunicarea cu membrii.

2. Hard skills în videochat

job hostess online

Pe de altă parte, acestea sunt abilitățile practice apreciate de studiouri. Pot fi dobândite și prin alte joburi din Constanta pe care le-ai mai avut de-a lungul timpului și îmbunătățite prin practică în videochat. Câteva exemple de hard skills includ:

 • Abilități tehnice: Este esențial să ai cunoștințe PC (tastare, utilizare camera web etc.) pentru a lucra ca model online;
 • Limbă străină: Modelele interacționează cu membri de alte naționalități, așadar este esențial să cunoști limba engleză sau să fii dispusă să o înveți/ îmbunătățești la traininguri etc.

Criterii generale de angajare în videochat

criterii angajare videochat

Dacă ai bifat toate skillurile de mai sus, ești la doar un pas distanță de jobul tău de vis. Iată care sunt criteriile generale pentru angajarea la un studio de videochat din Constanța:

 • Să ai +18 ani;
 • Aspect fizic plăcut;
 • Acte de identitate valabile;
 • Disponibilitate pentru a lucra în ture;
 • Interes pentru o colaborare pe termen lung;
 • Experiența în videochat nu este necesară (dar constituie avantaj);
 • Domiciliul în Constanța nu este obligatoriu (ai transport decontat primele 3 luni).
Joburi Cta cu angajare rapidă: Unde le găsești și ce beneficii oferă?

Plaja de oportunități și beneficii la angajare este laaargaă vara aceasta când vorbim de joburi in Constanta. Anul 2022 nici că ne putea dărui mai mult de atât! Iată studiourile premium constănțene care angajează activ în acest sezon:

regal studio videochat constanta

1. Vezi ? REGAL STUDIO

Glow Studio videochat Constanta

2. Vezi ? GlOW STUDIO

Studio Group videochat Constanta

3. Vezi ? STUDIO GROUP

Mega Girls Studio videochat Constanta

4. Vezi ? MEGA GIRLS STUDIO

Oferta salarială și beneficiile aferente jobului de model includ:

 • Contract legal;
 • Plata efectuată bilunar;
 • Bonus de angajare 500€;
 • Salariu garantat de până la 1.000€;
 • Comisioane din încasări de la 50% – 80%;
 • Transport decontat în primele 3 luni de la angajare;
 • Recuzită, makeup, hairstyle și promovare asigurate de studio;
 • Facilități estetice (poți beneficia de operații de înfrumusețare);
 • Achiziții avantajoase în ansamblul rezidențial deținut de studio;
 • Bonus de recomandare 1.000$ pentru fiecare model care se angajează*.

cat se castiga din videochat in 2022

*Bonusul se acordă atunci când modelul pe care îl recomanzi începe o colaborare cu studioul, nu doar pentru că se prezintă la interviu.

Am vorbit despre plaja completă de beneficii oferite la joburile din Constanța într-un articol precedent, în care am prezentat cum oferta studiourilor de videochat de la malul mării detronează oferta celor din Capitală. ? Află mai multe.

Joburi disponibile în Constanța chiar azi

Daca sunteți în căutarea de joburi în Constanta, aveți de unde alege. Studiourile de la malul mării recrutează activ modele online și traineri pentru colaborări pe termen lung. Fie că vrei să începi o carieră în domeniu sau să faci un pas înainte, să evoluezi și să schimbi studioul, aici vei găsi întotdeauna un mediu potrivit nevoilor tale. Încă din 2003, cel mai bun studio din Constanța s-a dedicat performanței și excelenței în videochat, ajutând sute de tinere să aibă o viață mai bună la ele în țară.

Programează un interviu la ? 0761 328 747 și începe de azi o nouă viață!

Adresa studioului nostru este: ? Bld. Mamaia, nr. 35 (Tomis).

Te așteptăm! ?