Iepurașul știe că te-ai săturat de cadouri neinspirate, așa că anul acesta s-a orientat către cele mai bune oferte de joburi in Constanta! Dacă nu ai primit (încă) un dar pe măsura așteptărilor, nu te întrista. Lucrurile bune se întâmplă la timpul lor, când vei fi pregătită să le accepți în viața ta; să apreciezi cu adevărat studioul care îți oferă un loc de muncă fără experiență plătit cu până la 4.000 – 6.000 de lei, colegele de treabă care îți devin a doua familie, viața fără grija zilei de mâine pe care o trăiești alături de familie. Acestea fiind spuse, primește cum se cuvine cadoul Iepurașului pentru tine: o ofertă de job irezistibilă!

Joburi in Constanta oferite cadou de Iepuraș

angajari videochat Constanta

Da, ai citit bine! Cel mai bun studio din Constanța este Iepurașul care îți aduce jobul la care ai visat dintotdeauna, dar de care te-au ținut departe atâtea și atâtea piedici: nesiguranța, teama că nu știi tot adevărul despre videochat, gândul că cei care te iubesc te vor condamna pentru că lucrezi în domeniu, iar lista poate continua… sau nu, dacă pui piciorul în prag și îți iei singură deciziile.

Un cadou nu se refuză, dar noi vrem că tu să fii pe deplin convinsă că este unul potrivit pentru tine. Iar pentru asta ți-am pregătit o exemplificare a modului în care a fost impactată piața muncii din România și cum s-au schimbat joburile pentru femei în acest context:

Piedici în calea angajărilor pe bani mulți

În România există o predilecție a noii generații în a-și găsi jobul potrivit, respectiv o profesie. Aceste probleme vin pe fondul unor joburi în mișcare, a apariției lor, a dispariției celor învechite de tehnologia modernă, precum și a concentrării unor profesii, în condițiile actuale de pe această piață, cum ar fi joburile in online din Constanta.

În ceea ce privește participarea femeilor la forța de muncă, există studii care concluzionează că aceasta tinde să crească odată cu dezvoltarea economică, susținută de industrii puternice precum videochatul, o industrie de sute de milioane care sprijină economia tuturor statelor în care este prezentă. În consecință, femeile nu doar că vor avea la dispoziție numeroase oportunități de angajare în domenii bine plătite, dar acest lucru le va susține și sănătatea emoțională, puternic afectată pe durata pandemiei din pricina șomajului în masă.

Se oferă puțin(e), se cere mult: Femeile primesc tot mai greu un loc de muncă

Un impact major asupra formării pieței muncii este diferențierea nivelului productivității muncii cu un impact direct asupra salariilor. Motivația femeilor care lucrează în diferite sectoare ale economiei poate determina orientarea către industrii mai bine plătite. Cu toate acestea, creșterea productivității muncii și digitizarea economiei au fost considerate factori care contribuie la reducerea forței de muncă.

Economiile cu venituri mai mici au o pondere mai mică a locurilor de muncă remote, adică de la distanță (sau de acasă). Odată cu pierderile inițiale masive de locuri de muncă, generate de răspunsul economic la criza pandemică, s-a estimat că rata oficială a șomajului din România este probabil să crească în lunile următoare. Estimările se bazează pe o abordare analitică ce combină dinamica istorică a pieței muncii cu evaluări ale amplorii pierderilor inițiale de locuri de muncă și comportamentului potențial al angajării pe măsură ce economia s-a adaptat la șocul virusului. De asemenea, se estimează că rata șomajului va depăși probabil cu o marjă substanțială, mai mare decât în orice altă recesiune (chiar și după cel de-al Doilea Război Mondial), și va rămâne destul de ridicată anul viitor.

Astfel, femeile sunt puse în fața unei situații frustrante de a vrea să lucreze, dar nu au unde. Asta pentru că mulți angajatori, ale căror afaceri au avut de suferit pierderi financiare enorme din cauza pandemiei, restrâng numărul de angajați prin impunerea unor condiții stricte de angajare. Aceste condiții dezavantajează femeile care au fost băgate forțat în șomaj tehnic, astfel că nu au putut acumula experiență pe durata contractului de muncă, iar acum sunt nevoite să se mulțumească cu puțini bani sau să fie refuzate constant când aplică pentru un loc de muncă din lipsa de experiență.

Iepurașul este angajatorul de top care nu refuză pe nimeni

job in videochat Constanta

În timp ce unii angajatori îți pun piedici, alții te ajută și sprijină să ai o viață mai bună chiar de la începutul colaborării. Este cazul celui mai bun studio de videochat din Constanța, care facilitează accesul tinerelor cu și fără experiență în câmpul muncii la joburi plătite extraordinar de bine și cu un program de lucru flexibil, în ture.

Iată ce cuprinde oferta de angajare în videochat a Iepurașului:

  • Bonus 600€ la angajare

Pentru că ai fost cuminte, ambițioasă și ți-ai dorit atât de mult să evoluezi, Iepurașul îți oferă drept cadou de bun venit un bonus de angajare în valoare de 600€!

  • Salariu garantat 4.000 – 6.000 lei

Știm că experiențele precedente te fac să nu mai vezi siguranță în nimic. Însă noi vrem să îți schimbăm această percepție prin oferirea unui salariu garantat cuprins între 4.000 – 6.000 lei!

  • Transport GRATUIT 3 luni

Nu doar tu ai nevoie de noi, ci și noi avem nevoie de tine. De aceea, îți decontăm transportul la studio pe o perioadă de 3 luni de la debutul colaborării.

  • Bonus de recomandare 1.000$

Ai o prietenă care a mai lucrat sau vrea să lucreze ca model de videochat? Dacă tu ne-o recomanzi, iar ea se angajează la noi, tu primești un bonus de 1.000$!

  • Training și suport în permanență

Din prima ta zi la studio, trainerii noștri te vor lua sub aripa lor, te vor învăța tot ce trebuie să știi despre videochat și cât se câștigă ca model începător.

  • Operații estetice la prețuri avantajoase

Nu te simți bine în pielea ta? Iepurașul îți aduce în dar prețuri avantajoase la o gamă largă de proceduri și operații estetice, mulțumită parteneriatelor cu clinici luxury!

  • Comisioane din încasări între 50% – 80%

Iepurașul îți oferă acces la cele mai mari comisioane practicate de un studio din Constanța. Doar aici câștigi cel mai bine la un job în videochat!

  • Promovare GRATUITĂ pe site-urile de videochat

Publicitatea costă, dar de ea se ocupă Iepurașul! Studioul are grijă de imaginea ta și de promovarea profilului tău pe site-urile de videochat. Tu trebuie doar să… strălucești! ⭐

  • Achiziționarea unui apartament într-un ansamblu rezidențial de lux

Modelele noastre mai primesc un cadou de la Iepuraș: își pot cumpăra un apartament în ansamblul rezidențial deținut de studio. Ai acces facil la visul tău: o casă la malul marii!

Când știi cât meriți, aștepți până ce apar oferte de joburi in Constanta care răspund tuturor cerințelor tale. Nu este un lucru rău, ci, din contră, încurajăm toate femeile să nu se mulțumească niciodată cu puțin. Sunteți tinere, frumoase, ambițioase și aveți înainte un viitor mai bun la care puteți pune o cărămidă chiar de azi. Iepurașul a plecat, dar a lăsat la studio daruri pentru fiecare dintre voi. Vă așteptăm la locație, în Bulevardul Mamaia, nr. 36, și la 0761 328 747! ?