Că avem în țară multe romance care fac videochat nu mai este un secret pentru nimeni. De altfel, chiar într-un articol precedent am prezentat câteva nume de vedete care au facut videochat!

Ei bine, ca urmare a statutului de care se bucură acum, era evident faptul că trecutul lor va fi făcut public fanilor și celor interesați de viețile lor. Totuși, cât timp au lucrat ca modele de videochat, s-au bucurat de anonimat și au putut face bani mulți fără ca nimeni să știe cu ce se ocupau. Și… punem pariu că și tu ți-ai pus aceeași întrebare:

Cum își ascund identitatea multe romance care fac videochat în Constanța, Tulcea sau alt oraș din țară?

Jobul de model online nu e pentru toată lumea. Adică, nu orice femeie se poate lăsa privită de persoane străine, chiar și pe web, pentru bani, dar dacă îți poți oferi această libertate, videochatul este o modalitate excelentă de a câștiga mulți bani 100% legal.

Acum, una dintre primele întrebări la care sigur s-ar gândi cineva care vrea să lucreze în videochat este: „Cum îmi păstrez anonimatul? Chiar nu vreau ca tatăl meu, vărul, unchiul meu sau alții să mă vadă făcând asta!”. Și, desigur, înțelegem pe deplin această preocupare.

Dar, dacă te gândești să devii model de videochat și singurul lucru care te reține este protejarea identității, atunci ar trebui să te programezi chiar acum pentru un interviu de angajare la cel mai bun studio din Constanța. De fapt, multe modele de videochat au cariere de succes și își păstrează anonimatul în țară, fără să dezvăluie cine sunt.

Iată cum procedează ele și cum le poți urma exemplul!

Sfaturi privind anonimatul, de la romance de TOP care fac videochat

angajari videochat Constanta

În aceste vremuri moderne, poate fi destul de dificil să-ți păstrezi identitatea complet privată. Dar, nu este imposibil dacă urmați câteva sfaturi simple:

#1: Nu furniza niciodată informații personale.

Sună a bun simț, dar trainerii noștri mereu pe fază au sesizat astfel de greșeli la modelele debutante. Daca ești la începutul carierei sau ai de gând să te angajezi în videochat, reține că NU trebuie să oferi nicio informație personală membrilor care conversează cu tine în privat!

Pe cel mai bun site de videochat vei lucra sub un pseudonim ales chiar de tine, dar este de datoria ta să nu divulgi informații de natură personală, respectiv adresa de domiciliu, numărul de telefon, profilul pe diverse rețele sociale sau orice altceva.

#2: Schimbă-ți aspectul.

Un al mod prin care româncele care fac videochat își asigură anonimatul este schimbarea frecventă a aspectului. Nu vorbim de chirurgie plastică, deși studioul îți poate facilita aceste intervenții, ci vorbim de machiaj, peruci, lentile de contact, ochelari sau elemente de recuzită.
Dacă te angajezi la studio și alegi să faci videochat de la sediul acestuia, ai totul asigurat de o armată de specialiști pusă la dispoziția ta. Make-up artiști, hair stiliști și mulți alții îți vor asigura un look impecabil cu fiecare prestație live!

Serios, dacă porți peruci, te joci cu machiajul și folosești lentile de contact, poți schimba absolut felul în care arăți. A, și dacă ai tatuaje sau semne particulare, învață cum să le acoperi! La studio poți folosi produse profesionale de machiaj cu 100% acoperire.

#3: Schimbă-ți camera.

Acesta este un alt lucru de bun simț pe care orice model de videochat ar trebui să-l facă dacă dorește să rămână sub anonimat: să se asigure că apare live în show-urile sale dintr-o cameră pe care nimeni nu ar recunoaște-o. Și, din nou, studioul este soluția!

Cele mai bune studiouri de videochat dispun de camere luxos decorate, amenajate după cele mai noi tendințe, așa încât fiecare show al tău să fie un real deliciu pentru spectatorii tăi! Vezi cu ochii tăi cum arată la interior un studio de prestigiu din Constanța!

Dacă alegi să faci videochat de acasă, asigură-te că show-urile tale live vor fi difuzate dintr-o cameră complet diferită față de cea pe care ai avut-o până la acel moment, pentru a nu risca să fii recunoscută. Redecoreaz-o cu lenjerie de pat sexy, perne decorative și mobilier nou.

#4: Blochează IP-urile țărilor.

Unul dintre aspectele grozave ale videochatului este că poți bloca IP-urile utilizatorilor din alte țări, implicit România. Deoarece sunt conștiente de acest fapt, majoritatea site-urilor de videochat vă permit să blocați anumite zone de la a vă vedea show-urile live.

Deci, să presupunem că faci videochat în Constanța și vrei ca niciunul dintre prietenii sau cunoscuții tăi să nu te recunoască în cazul în care intră pe site-ul de videochat. În acest caz, ai posibilitatea de a bloca toate adresele IP din țară! De asemenea, poți bloca (și) alte state, ceea ce înseamnă că dacă ai rude și cunoscuți în Diaspora, poți bloca și acele adrese IP.

Videochatul este într-adevăr o modalitate excelentă de a câștiga bani rapid și ușor. Din păcate, deși activitatea modelelor este legală, încă nu este acceptată pe scară largă. Acesta este motivul pentru care multe românce care fac videochat vor să-și păstreze anonimatul.

Sperăm ca sfaturile de mai sus să vă păstreze identitatea de ochii curioșilor și să vă ofere liniștea de care aveți nevoie pentru a activa cât mai mult timp în videochat! ❤️