Sfaturi videochat, din experiența unui model debutant: ”Când riști, poți avea totul…!”

Din seria ”picanteriilor” legate de industrie, continuăm azi cu alte sfaturi pentru videochat făcut cu succes, chiar și de un model debutant. Gazda sesiunii de Q&A a fost tot Larissa, un model care s-a angajat de mai puțin de o lună la un studio premium din Constanța după ce și-a pierdut jobul de secretară. Și, pentru că știm cât de greu se află adevărul despre videochat, azi ai parte de încă o ”vizită” dincolo de ușile industriei – fenomen!

TOP 4 cele mai importante sfaturi în videochat, de la un model debutant!

angajari studio videochat ConstanțaDe obicei, sfaturile vin din partea persoanelor cu experiență în acel domeniu. Dar sunt acestea potrivite pentru oricine? Am spune că nu întotdeauna. Fiindcă oricât de experimentat ar fi un model de videochat sau cineva care are o cu totul altă meserie, trebuie să se gândească la contextul celei care pretinde un sfat. Iar un model începător… e un caz particular!

Așa că rămâi cu noi dacă vrei să afli mai multe dedesubturi despre jobul care ți-a atras atenția, pentru că sfaturile vin din partea cuiva ca tine. Larissa a început de curând să lucreze în videochat și a făcut pasul angajându-se la un studio de lux din Constanța.

De ce acolo și nu a făcut videochat de acasă?…

Pentru beneficiile irezistibile, dar și multe altele. Haide să vedem:

1. Alege să faci videochat de la studio

După cum ați explicat și voi într-un articol precedent, se poate face videochat și de acasă, nu doar de la studio. Cu toate acestea, e bine să nu te lași ”vrăjită” de prima impresie. Da, te-ai gândi că e mai confortabil să stai acasă, că scutești timpul petrecut pe drum și multe altele, dar în realitate este mai greu. Câteva motive ar fi că:

  • Nu ai suportul tehnic de la studio, nu ai recuzita, dormitorul de lux și tot ce îți trebuie pentru un show atrăgător;
  • La studio e cu totul altceva și fiindcă poți întreba trainerul oricând dacă nu înțelegi ceva sau vrei să te ajute într-o anumită privință. Așa, de acasă, comunicarea nu e la fel de rapidă și se pierde timp prețios pentru niște lucruri minore;
  • Studioul la care lucrez se află în Bld. Mamaia, nr. 35 (Tomis), are o locație accesibilă, ultramodernă, e dotat cu aparatură de ultimă generație, ceea ce face ca transmisiunea live să fie de cea mai bună calitate. Așa pot intra rapid și ușor în legătură cu diverși membri dispuși să plătească bani mulți pentru un show în privat.

job videochat Constanța

2. Fii atentă ca plata să se facă bilunar, în contul bancar!

Știu că și voi ați scris în trecut despre faptul că videochatul este legal, dar nu toate studiourile din Constanța se aliniază condițiilor legale. Sfatul meu pentru debutante este să fie atente cu ce studio aleg să colaboreze, fiindcă nu toate încheie cu ele contract legal, pe drepturi de autor, la fel cum nu toate le virează banii în cont.

Studioul premium care mi-a oferit jobul efectuează plata bilunar, direct în contul meu bancar, iar toate comisioanele sunt trecute într-un act adițional. Este extrem de important ca plățile să fie transparente, așa încât și tu, modelul, să ai cum dovedi proveniența acelor bani în cazul în care dorești să soliciți un credit, să spunem.

3. Videochatul NU este doar despre senzualitate și erotism

Aș spune că 100% dintre persoanele care aud că fac videochat se gândesc la mine în diverse ipostaze… senzuale. E adevărat că jobul de model presupune să te faci plăcută, să fii seducătoare, însă nu trebuie să te dezbraci ca să atragi atenția unui membru. Eu am ales să fiu omul căruia se pot destăinui atunci când simt nevoia să discute cu cineva, și așa mi-am fidelizat toți membrii.

Ca să vă dați seama cum stau lucrurile, uneori ajungem să purtăm o simplă conversație despre un serial de pe Netflix. Sunt mult mai multe motive pentru care oamenii aleg să discute cu un model de videochat și de multe ori simt nevoia să vorbească despre viața lor sau să ceară părerea cu privire la ceva. De multe ori ajung să-mi vorbească despre problemele lor intime, personale sau situații care îi neliniștesc.

angajari studio videochat

4. Construiește-ți un program și ține-te de el

Să fii model de videochat e chiar ușor… Oamenii, însă, tind să complice lucrurile. Cel puțin eu așa am văzut, că etichetează acest job în diverse feluri, fără să știe nimic despre el. Așa am fost și eu înclinată să cred, până ce am ajuns să lucrez în videochat total întâmplător. Ce m-a ajutat pe mine să mă familiarizez cu noul job a fost să-mi construiesc o rutină.

Mă trezesc, mă duc la sală și apoi intru online. Nicio zi nu seamănă cu alta, fiindcă în viața fiecărui membru lucruri imprevizibile. Și discutăm despre ele, ofer sfaturi, păreri și așa avem numeroase subiecte de discuție. Când simt nevoia, îmi iau o pauză. Studioul de videochat din Constanța la care lucrez are și spații de relaxare special amenajate pentru modele, așa că îmi încarc acolo bateriile între sesiunile live.

Și când lucrez în tură de noapte, urmez o rutină care mă ajută să mă mențin în formă și îmi dă un vibe bun. Totuși, am stabilit de la începutul angajării să lucrez în tură de zi, fiindcă încep dimineața devreme și am liber restul zilei.

Larissa a împărtășit cu noi câteva sfaturi esențiale pentru un model de videochat. Totuși, deși scurtă, experiența noului job a învățat-o mai mult de atât. Așa că nu rata o nouă serie de dezvăluiri și sfaturi prețioase oferite chiar de ea! Când riști, poți avea tot ce îți poți dori. Drumul tău către o viață nouă, fără griji financiare, începe cu un interviu la 0761 328 747!

Așteptăm cu ❤️ să te cunoaștem!