Emoțiile sunt nelipsite de la primul loc de muncă, mai ales atunci când vorbim de un domeniu sau un studio nou. Și știm că veți spune ”dar am experiență în domeniile x și y”, ceea ce nu este deloc greșit, dar trebuie să recunoașteți că orice nou început vine cu o serie de provocări în viața noastră.

Pentru o viață fericită și împlinită ați fi capabile să vă depășiți limitele, să vă dați demisia de la jobul prost plătit și să o luați de la zero într-un domeniu nou despre care nu știți nimic sau știți doar bârfele din jurul lui. Dar în articolul de azi vă vom arăta că viața la care visați nu e doar un vis, ci un obiectiv ușor de atins de la primul job în videochat. Pentru asta, însă, trebuie să știți să ”vă jucați” cartea, fiindcă asul e în mâinile voastre!

8 greșeli pe care să nu le faci la primul loc de muncă într-un studio de videochat

Toate începuturile sunt frumoase. Fie că vorbim de o relație, de o prietenie, dar mai ales de un job. Pentru că fiecare vine cu ceva nou. Relațiile vin cu sentimente, fericire și împlinire, prieteniile vin cu oameni pe care ne putem baza la nevoie, iar primul loc de muncă în videochat ne oferă instrumentele prin care ne putem bucura de o viață mai bună:

 • Cel mai mare salariu oferit la un job fără experiență;
 • Bonusuri și recompense pe durata colaborării;
 • Transport decontat în primele trei luni;
 • Program flexibil, adaptat nevoilor tale;
 • Condiții de lucru premium;
 • Sediu luxos, securizat.

Așadar, miza e mare și trebuie să ai la fel de mare grijă să nu o ratezi. Pentru asta, modelele noastre te sfătuiesc din experiența lor cu privire la greșelile pe care să le eviți la primul tău job în videochat:

1. NU-ți neglija locul de muncă

Cel mai simplu mod de a face o primă impresie neplăcută la primul tău loc de muncă este să întârzii. De mici suntem învățate că punctualitatea cântărește mult în fața celorlalți, dar înțelegem mai bine acest lucru atunci când ne angajăm. Așadar, este esențial să îți respecți programul de lucru, pentru că asta spune multe despre tine.

Înainte să pleci către sediul studioului de videochat din Bulevardul Mamaia nr. 36, asigură-te că știi traseul și cât durează să ajungi la destinație. Dacă îți ia 25 de minute pentru a ajunge la studio, adaugă încă 15 minute pentru a fi acoperită în caz de trafic sau alte lucruri care te pot face să întârzii.

job videochat

Indiferent dacă trebuie să conduci, să iei autobuzul sau să mergi pe jos la noul tău loc de muncă, este o idee grozavă să folosești o aplicație care să te ajute pe parcurs, cum ar fi Google Maps. Cel mai bun studio din Constanța îți decontează transportul pe durata primelor 3 luni de colaborare, așa că ai timp să testezi cu ce ajungi cel mai repede la job. ?

2. NU sări peste training

La primul tău job în videochat vei beneficia întotdeauna de training gratuit din partea studioului. Bineînțeles, vei fi plătită și pe durata trainingului, în timp ce înveți de la cei mai buni specialiști toate secretele unui model de videochat premium, cu încasări de mii de dolari.

Perioada de formare este esențială atât pentru tine, cât și pentru studio:

 • Înveți în ce constă jobul tău;
 • Înveți cum să-ți fidelizezi membrii prin conversații;
 • Afli cum să câștigi progresiv de la o perioadă la alta;
 • Îți îmbunătățești abilitățile necesare unui model de videochat;
 • Îți va fi mai ușor să lucrezi într-un domeniu care ți-a fost străin.

Pe scurt, studioul investește în tine bani, timp, pregătire, totul pentru a te face să te simți mai comod și mai sigură pe tine la primul tău loc de muncă. Participarea la training te va ajuta să afli tot ce nu știai despre videochat și va scoate din tine potențialul pe care nu știai că îl ai. Fii deschisă să înveți și să îți întrebi trainerii sau colegele mai experimentate atunci când ceva nu ți-e clar, pentru că doar așa poți avansa de la un model debutant la unul experimentat!

3. NU te aștepta ca altele să-ți facă treaba

Dacă vii dintr-un mediu în care ”trăgeai chiulul” la sarcini care nu-ți erau pe plac, trebuie să știi din start un lucru: în videochat ești pe cont propriu. Da, colegele îți dau sfaturi, te sprijină, dar nu fac munca în locul tău. După cum am prezentat și în alte articole, modelele noastre fac bani pe cel mai bun site de videochat unde socializează cu membri din întreaga lume. Prin urmare, fiecare model se dedică unui număr de membri, discută cu ei și încearcă să îi rețină cât mai mult timp online.

hostess online constanta

În mod evident, un alt model nu va putea să-ți ”țină locul”, pentru că toate aceste interacțiuni cu membri se plătesc. Și nimeni nu muncește pentru niște bani care intră în buzunarul tău; nimeni în afară de tine. Chiar dacă treci prin emoțiile primului loc de muncă și crezi că nu te vei descurca, trebuie să te aduni și să ai încredere în tine, să înveți și mai apoi vei deveni la rândul tău un stâlp pentru celelalte colege. În loc să încurajezi o atitudine care îi va face pe ceilalți să nu aibă încredere în competențele tale, amintește-ți că ai fost aleasă pentru acest job pentru că ai demonstrat la interviul de angajare în videochat că ești capabilă. Nu-ți fie frică să ceri ajutor, dar trebuie să știi că ai capacitatea de a te descurca singură.

4. NU transforma studioul într-un loc de bârfă

Modelele de videochat vin la studio că să facă bani, nu pentru a-și pierde timpul bârfind pe la colțuri. Evident, asta nu înseamnă să stai crispată și să nu vorbești cu nimeni. Dar jobul e job și trebuie să dai dovadă de seriozitate și responsabilitate, nu de o atitudine neprofesională. Banii nu pică din cer, așa că o oră pierdută din programul tău e o oră în care ai fi putut câștiga până la 1.000 de dolari sau chiar mai mult.

sfaturi videochat

Nu veni la studio ca să bârfești, ci că să muncești pentru o viață mai bună și ușoară. De asemenea, nu te plânge de fostul șef sau de colegi la primul tău loc de muncă. Asta spune multe despre tine și le determină pe noile tale colege să creadă că vei vorbi la fel și despre ele la următorul job în videochat. Reține că:

munca, nu bârfa, e brățară de aur!

5. NU fii arogantă: nu le știi pe toate!

Sigur ți se pare cunoscut acest cuvânt. Aroganța e o trăsătură pe care avem adesea obiceiul să o scoatem la suprafață când ceilalți vor să ne învețe cum să facem ceva mai bine, să ne sfătuiască sau să ne corecteze. Îți reamintim că în articolul de azi vorbim despre greșeli pe care să le eviți la primul tău loc de muncă în videochat, așadar plecăm de la premisa că nu știi nimic despre acest domeniu și nici despre ce presupune jobul de model.

”Dar eu am experiență ca secretară/ asistent vânzări/ hostess.”

castiga bani din videochat

Da, exact ce spuneam la începutul articolului. Faptul că ai experiență în alte domenii nu înseamnă că o poți aplica în videochat. La fiecare loc de muncă ai câte ceva de învățat, însă fiind și primul tău job în domeniu, sigur vei avea nevoie de ajutor și sprijin din partea trainerilor și colegelor. Așadar, evită să refuzi ajutorul celor care vor să te ajute, crezând că știi foarte bine ce ai de făcut. Atitudinea această funcționează în dezavantajul tău, pentru că îți da voie să crești și să înveți secretele celui mai bine plătit job pentru femeile fără experiență.

Fii perseverentă, ambițioasă, motivată să câștigi mai mult și mai bine. Nu te aștepta să-ți cadă bani din cer doar pentru că arăți bine și ai sute de like-uri pe Instagram. Aroganța nu are ce căuta la job și nici în evoluția ta. Fă-ți treaba, respectă-ți programul și vei vedea că ai doar de câștigat atât bani, cât și aprecierea colegelor și șansa de a evolua profesional.

6. NU împărtăși informații personale cu membrii

Jobul de model presupune să porți discuții cu persoane străine din alte țări. Evident, contactul tău cu acestea are loc doar online, prin intermediul tastaturii și a camerei web. Până aici, totul bine. Studioul îți creează un profil pe site-urile de videochat afiliate, care va cuprinde un pseudonim ales chiar de tine, iar aceea va fi identitatea ta. Practic, membrii nu vor ști nimic despre tine; atât timp cât tu nu vrei să știe.

Cu alte cuvinte, studioul îți garantează confidențialitate și discreție depline, familia, prietenii și cunoscuții tăi nu vor ști că lucrezi ca model de videochat, dar, pentru a te asigura că jobul tău va rămâne un mister pentru toată lumea, NU trebuie să divulgi informații personale membrilor cu care interacționezi! Știi, doar, că ”lumea e mică”, nu știi peste cine dai, iar secretele ies la iveală când nu te aștepți. Fii discretă și vorbește mai mult despre ei, nu despre tine.

confidentialitate videochat

Pentru o începătoare într-ale videochatului, poate fi o chestiune de timp să se acomodeze la păstrarea identității și informațiilor personale cu atât de mare grijă, dar, cu timpul, vei învăța că toată această grijă este doar în beneficiul tău și pentru siguranța ta.

7. NU sta tot timpul pe telefon

Cel mai bine este întotdeauna să îți separi viața personală de viața profesională, mai ales când tocmai ai început un nou loc de muncă. Da, vrei să imortalizezi cu un selfie machiajul profesional făcut de makeup artiștii de la studio sau outfit-ul pe care l-ai purtat la shooting. Nimeni de la studio nu-ți va interzice vreodată să faci aceste lucruri! Dar trebuie să ai, la fel ca în cazul oricărui alt exemplu, măsură. Nu îți pierde timpul răspunzând la comentariile de pe rețelele sociale și nici la avalanșa de mesaje și telefoane care vine peste tine.

angajari modele online

Spune-le prietenilor tăi că începi un nou loc de muncă și vei putea vorbi doar după orele de lucru sau la prânz. Menținerea unui echilibru optim între viața profesională și viața privată este vitală. Prietenii tăi se pot descurca dacă nu vorbiți câteva ore, nu?

8. NU te izola de colectiv

Că nu trebuie să transformi studioul într-un loc de bârfă e una, dar nici nu pic în cealaltă extremă. Fiind și primul tău loc de muncă în videochat, este cu atât mai important să te integrezi în noul colectiv. Acceptă invitația colegelor tale de a ieși la film, la o cafea sau să te alături unui eveniment în cadrul studioului. Astfel le oferi și lor ocazia să te cunoască mai bine și viceversa. Vei ajunge să le cunoști pe toate și poți lega prietenii cu fiecare dintre ele.

bonus recomandare modele videochat

Bineînțeles, și aici vorbim de măsură. E un lucru bun că legi prietenii cu fete noi, cu care ai multe lucruri în comun, mai ales legat de job, dar trebuie să păstrezi un echilibru la locul de muncă. Cât timp lucrați împreună pentru același studio, nu trebuie să faci diferențe între colegele tale, chiar dacă te simți mai apropiată doar de unele dintre ele. Fiecare fată este minunată în felul său și de la fiecare ai, cu siguranță, câte ceva de învățat la job.

De la unele afli ce trebuie să faci la primul tău loc de muncă în videochat ca model începător, de la altele afli de ce nu e bine să faci videochat pe cont propriu dacă ești la început, iar lista poate continua. Fii imparțială și deschisă să te împrietenești cu toate colegele tale fiindcă studioul îți va deveni, în timp, o a doua familie.

Începe cu dreptul un nou capitol al vieții tale evitând cele mai comune greșeli la primul tău loc de muncă! Știm că ești entuziasmată, dar și temătoare că poate nu ți se potrivește jobul de model sau că nu te vei integra în sânul noilor tale colege. Ei bine, asul e în mâinile tale: ai toate atuurile să devii un model experimentat și apreciat dacă ești serioasă și îți vezi de job. Asigură-te că le faci colegelor tale cea mai bună impresie posibilă, fii deschisă să înveți totul despre videochat și jobul pentru care ai fost angajată și fii deschisă să primești roadele muncii tale! ⭐